Antena Căutare

O mamă și-a pozat fiica, dar când s-a uitat mai atent a văzut ceva neașteptat și s-a speriat. Ce apărea lângă ea

O mamă se afla în curtea casei sale atunci când a vrut să îi facă fiicei sale o fotografie, ca să aibă amintire. Când s-a uitat mai atent la poză, femeia a tras o sperietură uriașă.

femeie care face o poza Galerie
Femeia s-a speriat atunci când a văzut ce apare în imaginea cu fiica ei | sursa foto: Profimedia

O simplă poză făcută fiicei sale în curtea casei s-a transformat într-o sperietură de zile mari pentru o femeie. Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală. Nu puțini au fost cei care au reacționat imediat atunci când au văzut despre ce este vorba, de fapt.

O mamă a vrut să facă o poză fiicei sale, dar când s-a uitat mai atent a tras o speritură de zile mai. Ce a observat în imagine

Brooke Mills se afla în prima zi de școală și, ca orice părinte mândru, mama ei a decis să îi facă o forografie, ca să aibă amintire. Și, cum eleva a fost de acord și chiar ea și-a dorit acest lucru, femeia a pus mâna pe telefonul mobil și a pozat-o pe tânără. Îmbrăcată cu o ținută comodă, zâmbind și purtând ghiozdanul în spate, fata pare pregătită să plece la școală.

Citește și: Au privit o fotografie realizată la plajă și au descoperit un detaliu care le-a dat fiori pe șira spinării. Ce se observă în poză

Încântată, mama a decis să se uite apoi din nou la poză și acesta a fost momentul în care a trăit o surpriză de proporții: pe scoarța copacului a putut observa un șarpe de dimensiuni considerabile.

„Se camufla perfect, așa că a fost nevoie să mă uit foarte atent ca să îl pot observa”, a mărturisit Joy Mills, mama copilei, potrivit celor de la thedodo.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia și-a chemat fiica și, când s-a asigurat că aceasta s-a depărtat suficient de mult de copac, i-a arătat poza. Mills a fost șocată și a spus că nu a simțit în niciun moment faptul că este foarte aproape de o reptilă.

Citește și: O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat atent a văzut ceva neașteptat pe fundal. Ce a descoperit

„Când a realizat ce s-a întâmplat, fata a rămas fără cuvinte. Nu ne-a venit să credem cât de aproape a fost șarpele de ea”, a mai completat mama, care a mărturisit faptul că a fost mai mult decât recunoscătoare pentru faptul că toată întâmplarea s-a terminat cu bine, fără vreun incident neplăcut.

Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Nu de puține ori, animalele reușesc să se camufleze perfect în natură și doar cei cu privire ageră reușesc să observe. Uneori, simple imagini se transformă în adevărate iluzii optice.

Un bărbat a mers la magazin ca să cumpere broccoli, dar când a deschis punga a tras o sperietură uriașă. Ce a putut să d... Ea este supranumită femeia Hulk! Oamenii se sperie de fiecare dată când o văd din cap până în picioare | Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x