Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești șarpele din imagine? Unde se află reptila ascunsă, de fapt

O simplă fotografie s-a transformat într-o adevărată iluzie optică. Oameni din întreaga lume au încercat să descopere unde se află ascuns șarpele din imagine.

imagine cu un sarpe ascuns in iarba Galerie
O fotografie cu un șarpe ascuns în iarbă s-a transformat într-o iluzie optică virală | captura youtube Million Glitters

O simplă fotografie realizată în natură s-a transformat peste noapte într-o adevărată iluzie optică de senzație. În această poză există un șarpe extrem de bine camuflat și nu mulți sunt cei care au reușit să descopere unde se află acesta ascuns, în mai puțin de 7 secunde.

O imagine cu un șarpe ascuns în iarbă face senzație pe internet și s-a transformat într-o iluzie optică virală

Tot ce ai de făcut este să privești cât mai atent poza de mai sus și să încerci să descoperi unde se ascunde șarpele. Pare greu de crezut, dar chiar există o reptilă în acest cadru. Fiindcă aceasta este camuflată perfect, nu mulți sunt cei care reușesc s-o descopere imediat.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că poți să găsești pasărea dintre pietre? Unde se ascunde aceasta, de fapt. Iată răspunsul

Marea provocare a acestei iluzii optice constă în faptul că trebuie să găsești șarpele în mai puțin de 7 secunde. Doar cei cu ochi de vultur vor reuși să descopere reptila la timp. Chiar dacă nu ai reușit din prima, sfatul nostru este să nu renunți, căci răspunsul ți se va părea atât de evident de îndată ce îl vei descoperi.

Citește și: Iluzie optică virală. Câți oameni poți să vezi în această imagine? Răspunsul pe care puțini îl ghicesc din prima

Dacă tot nu ai reușit să găsești șarpele nici după câteva minute și vrei totuși să afli răspunsul, atunci află că trebuie să te uiți în partea de stânga sus a imaginii, arată cei de la jagranjosh.com. Reptila se află chiar deasupra smocului de iarbă verde.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă iluzie optică similară este cea realizată de fotograful Ingo Gerlach. Pasionat de flora și fauna din sălbăticie, a decis să profite de vremea frumoasă pentru a căuta cadre perfecte. A ales așadar să se plimbe prin Neuschonau, în Parcul Național Pădurea Bavareză (Nationalpark Bayerischer Wald).

La un moment dat, în timp ce admira frumusețile naturii, omul a simțit că mai este ceva ascuns printre copaci. A privit mai atent și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că printre tufe și frunze se ascunde, extrem de bine, un urs.

Încântat de ceea ce a descoperit, omul nu a mai stat o clipă pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparat și a surprins totul în câteva fotografii. Poza lui s-a transformat într-o iluzie optică de senzație și nu puțini au fost cei care au încercat să găsească ursul din imagine.

O tânără de 27 de ani e căsătorită cu un bărbat de 69 de ani. Diferența de vârstă de 42 de ani nu îi deranjează... Bogat peste noapte! Cum a câștigat un electrician român un apartament de 300.000 de euro la o Loterie din Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x