Antena Căutare

O mireasă româncă și-a certat prietena pentru că a dat prea puțini bani la nuntă: „Te-ai distrat? Ți-a plăcut la Cluj? De ce ai lăsat o sumă atât de mică?”

Ai primit o invitație la o nuntă. Instinctiv,  primul gând ce răsare în minte este „Câți bani trebuie să dau cadou?” Pentru o mireasă din România, suma prea mică primită de la prietena ei din Marea Britanie a fost un motiv suficient serios de a pune punct unei prieteniei.

Ai primit o invitație la o nuntă. Instinctiv, primul gând ce răsare în minte este „Câți bani trebuie să dau cadou?” Pentru o mireasă din România, suma prea mică primită de la prietena ei din Marea Britanie a fost un motiv suficient serios de a pune punct unei prieteniei.

Într-o postare ce a devenit virală, o englezoaică a povestit cum a primit un email furios de la prietena ei româncă, în care i se cerea să mai trimită prin transfer bancar cel puțin 75 de euro, după ce darul lăsat la nuntă a fost „insuficient”.

Neștiind exact care este obiceiul în cazul căsătoriilor din România, englezoaica a fost luată prin surprindere la sfârșitul petrecerii, când mirii au început să strângă plicurile cu bani. Femeia a dat tot ce avea în portofel, adică 25 de euro. Câteva zile mai târziu, a primit acest mesaj:

„Bună!

Ce mai faci? Te-ai distrat la nunta mea? Ți-a plăcut în Cluj? Mie așa mi s-a părut, dar asta nu s-a reflectat în banii pe care i-ai lăsat în plic. 25 de euro e o sumă extrem de mică, departe de a fi suficientă pentru a acoperi costul meniului, ca să nu mai zic de organizarea petrecerii sau de mărturii...În medie, oamenii au lăsat câte 100 de euro.

Sper că înțelegi situația neplăcută în care aș fi ajuns, dacă toți invitații ar fi lăsat doar 25 de euro. În cazul în care situația nu ți-a fost clară de la început, îmi cer scuze.

Așadar, ți-aș fi recunoscătoare dacă ai mai transfera încă 75 de euro, pentru ca totul să fie ok.

Sper că ai ajuns acasă cu bine și cu multe amintiri frumoase din acest weekend!”

Seyi Akiwowo și-a vărsat amarul pe Twitter, după ce a fost certată de prietena ei, o româncă, pentru că a dat prea puțini bani drept cadou de nuntă.

„A doua zi după nuntă, am primit acest email. Am crezut că vrea să mă întrebe dacă am ajuns acasă fără probleme. Nici vorbă! Mai are rost să menționez că nu mai sunt prietenă cu acest recuperator de datorii?”

Atentatul cu bombă de la Sfântu Gheorghe. Un copil a fost sfârtecat! Atenție, imagini terifiante!... Un pui de elefant, abia născut, a plâns ore în șir, dupa ce a fost respins de mama lui. Călcat în picioare, bietul anima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x