Antena Căutare

O pisică și-a salvat stăpâna în cel mai neașteptat mod. Ce pericol se ascundea sub podea, de fapt

O pisică a reușit să își salveze stăpâna în cel mai neașteptat mod posibil. Felina a început să zgârie în podeaua locuinței și așa a ieșit la iveală ce pericol nevăzut se ascundea acolo.

sean evans (stanga) si imagine cu o pisica (in dreapta) Galerie
Când a văzut ce semnale transmite pisica, instalatorul venit în casa femeii și-a dat seama unde e pericolul, de fapt | Sean Evans/mirror.co.uk

Se spune că pisicile sunt înzestrate cu un simț deosebit, ce le permite să vadă lucruri pe care noi, oamenii, nu le putem percepe. De asta s-a convins și stâpâna unei pisici din Swansea, Țara Galilor, atunci când felina i-a arătat ce pericol se afla chiar sub podeaua casei sale.

O pisică și-a salvat stăpâna în cel mai neașteptat mod posibil, arătându-i ce pericol se ascunde sub podea

Era o zi obișnuită atunci când, deodată, stăpâna animalului a început să audă sunete inexplicabile prin casă. A încercat să își dea seama ce se întâmplă, dar i-a fost imposibil să facă asta. Apoi, atenția i-a fost atrasă de faptul că pisica lui a început să devină mai agitată decât de obicei.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

Fără să mai stea pe gânduri, mai ales atunci când a început să simtă și un miros ciudat, femeia a pus mâna pe telefon și a chemat un instalator.

Sean Evans s-a deplasat imediat la fața locului și a început să analizeze atent locuința, în încercarea de a-și da seama ce se întâmpla acolo, de fapt. A realizat că era vorba despre o scurgere de gaz, dar i-a fost greu să găsească locul exact de unde pornea problema.

Apoi, din senin, pisica femeii și-a făcut apariția și a început să zgârie cu ghearele într-un anumit loc din covor, ca și când ar fi vrut să sape acolo. După ce a privit animalul timp de minute în șir, instalatorul și-a dat seama că animalul poate încearcă să transmită un mesaj.

Citește și: De ce nu se înțeleg câinii și pisicile și cum îi putem educa să conviețuiască pașnic

Și-a canalizat căutările spre locul indicat de felină și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că acolo era adevărata problemă.

„O doamnă era panicată, a sunat să spună că aude sunete de sub podea. Am mers la ea și imediat ce am ajuns acolo am simțit miros de gaz. Am făcut testele obișnuite și acestea au arătat că exista o scurgere masivă undeva. Am decis să mă încred în instinctul pisicii. Eu nu auzeam nimic, dar când am tras covorul și ridicat plăcile din podea am găsit problema. Cred că ar trebui să angajez această pisică”, a zis instalatorul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Femeia este extrem de recunoscătoare patrupedului său și povestea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții.

Ce a putut să descopere o femeie în punga de spanac luată de la un supermarket cunoscut. A pozat totul... Locul „magic” de pe chip care îți alungă oboseala și durerea. Ce se întâmplă dacă ții apăsat degetul pentru 20 de secund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x