Antena Căutare

O pisicuță încearcă să-și liniștească stăpâna care plânge. Cea mică are parte de sprijinul necondiționat al felinei (VIDEO)

Cine spune că animalele nu au sentimente, nu au avut niciodată un prieten necuvântător alături. De multe ori simpla prezenţă a câinelui său pisica ta te face să te simţi mai bine, în momentele triste şi mult mai fericit în general. 

Cine spune că animalele nu au sentimente, nu a avut niciodată un prieten necuvântător alături. De multe ori, simpla prezenţă a câinelui sau a pisicii tale te face să te simţi mai bine, în momentele triste şi mult mai fericit, în general.

Fetiţa din imagini plânge de mama focului, cu lacrimi care i se preling pe obraji, lucru care nu lasă indiferentă o mâţă, care încearcă din răsputeri să o consoleze. Se apropie de cea mică, încearcă să îi întoarcă faţa către ea, cu lăbuţa, şi nu ştie cum să reacţioneze mai bine.

Se apropie cu căpușorul ei pufos şi parcă ar dori să îi spună ceva, doar să o liniştească pe pitică. Imaginile sunt de-a dreptul speciale. Cine nu are nevoie de un suflet care îți poate oferi sprijin fără să ceară nimic în plus?

A dat norocul peste el! Un american a câştigat marele jackpot de 447.8 milioane de dolari!... Video EMOŢIONANT! Dragostea în timpul... cutremurului! La aproape un an de la seismul din Amatrice, o româncă şi un ital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x