Antena Căutare

O tânără a slăbit 95 de kilograme și totul a început cu renunțarea la un aliment. Cum arată azi Amanda Nasse

O tânără în vârstă de 31 de ani a slăbit mai bine de 95 de kilograme după ce a renunțat la alimentul preferat. Astăzi, femeia arată complet diferit.

amanda nasse pe vremea cand avea 179 de kilograme Galerie
O tânără a reuști să slăbească 95 de kilograme într-un timp relativ scurt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut o mamă pe nume Amanda Nasse. La scurt timp după ce l-a născut pe fiul său, pe nume William, femeia din Streatham, Londra (Marea Britanie) a început să piardă lupta cu kilogramele.

După cum chia rea a povestit, britanica a început să sufere de depresie postnatală și acest lucru a afectat-o din plin în plan psihic și emoțional. Misiunea de mamă nu este una simplă și poate deveni extrem de solicitantă uneori, motiv pentru care, de cele mai multe ori, un stil de viață sănătos și ordinat poate deveni o adevărată provocare.

Cum a reușit o tânără să slăbească 95 de kilograme într-un timp scurt

De aceast lucru s-a convins și tânăra care a ajuns, din cauza depresiei, să consume cantități tot mai mari din alimentul preferat. Fie ca să-și stăpânească foamea, fie ca să își aducă un confort emoțional pe moment, Amanda Nasse a ajuns să consume la orice masa sandvișuri.

Sub formă de burger sau kebab, britanica n-a mai ținut cont de calorii și a mărit porțiile. În fiecare lună, aceasta cheltuia aproximativ șase sute de euro pe mâncare, adică aproximativ 3800 de lei, o sumă pe care mulți ar putea s-o considere nejustificat de mare, având în vedere că vorbim despre alimentația unei singure persoane.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Timpul a trecut și kilgoramele în plus au început să se adune. La un moment dat, femeia s-a cântărit și nu mica i-a fost surpriza atunci când a descoperit că a ajuns la incredibila greutate de 179 de kilograme.

amanda nasse pe vremea cand avea 179 de kilograme

Amanda Nasse, înainte să slăbească

Atunci când au apărut gândurile suicidale, Amanda Nasse a înțeles că a venit momentul să renunțe la alimentul său preferat (sandvișurile) pentru a-și schimba stilul de viață. A început să mănânce mai sănătos și să facă sport și rezultatele nu au întârziat să apară.

Atunci când medicii au fost de acord, femeia a suferit o operație de micșorare a stomacului, informează cei de la mirror.co.uk.

Într-un timp relativ scurt, britanica a reușit să slăbească 95 de kilograme și să ajungă astfel la o greutate normală. Azi, Amanda Nasse este un adevărat model de ambiție și de curaj pentru oameni din întreaga lume. În prezent, britanica susține că regretă obiceiurile alimentare din trecut, dar și sumele de bani cheltuite pe comenzi la livratorii de mâncare.

„Mă uit la pozele vechi cu mine și nu o recunosc pe femeia aceea. Azi mă simt mult mai încrezătoare în mine”, a mărturisit ea, fericirtă că a reușit să ajungă la o greutate normală.

O tânără s-a mutat în casă nouă și a găsit o cheie veche, ce i-a atras atenția. Peste ce a dat când a folosit-o... O tânără obișnuia să bea 84 de energizante pe lună. Cum arată azi Dilay Acur, după transformare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x