Claire Burt s-a luptat cu kilogramele în plus, iar ambiția a ajutat-o să se transforme într-o altă persoană. Cum arată acum

Claireabelle Burt, o femeie din Noua Zeelandă, a fost extrem de afectată ani de-a rândul din cauza faptului că era dependentă de unele alimente, iar acest lucru a determinat-o să ajungă obeză.

Claireabelle Burt, o femeie din Noua Zeelandă, a fost extrem de afectată ani de-a rândul din cauza faptului că era dependentă de unele alimente, iar acest lucru a determinat-o să ajungă obeză.

Profimedia

Fiind mereu criticată pentru felul ei de a fi și pentru faptul că nu se putea opri din mâncat, Claire a dus o luptă grea cu kilogramele în plus pentru că simțea că nu se putea controla.

Problema ei cu mâncatul pe bază de stresa început încă din școala primară și de atunci a fost ținta glumelor proaste ale colegilor care râdeau de felul în care arăta. Astfel, Claire a ajuns să sufere de mai multe tulburări de alimentație și a trecut prin episoade în care a slăbit și s-a îngrășat la loc în scurt timp, fiind victima efectului yo-yo.

Claire Burt a fost inițial diagnosticată cu bulimie

În 2014, tânăra acum în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticată cu bulimie. După ce a rteuct printr-o relație amoroasă toxică, Claire a devenit dependentă de mâncare și a început să mănânce necontrolat. În 2018, tânăra cântărea 28 kilograme.

Citește și: Chanelle Hayes s-a transformat complet după ce a slăbit 44 kilograme. Cum arată acum femeia

Anul trecut, Claire s-a simțit mândră de ea după ce a reușit să slăbească 38 kilograme. Femeia s-a simțit ușurată, în special pentru că putea să iasă la plimbare fără să obosească imediat. Din nefericire, efectul yo-yo s-a resimțit imediat și Claire a pus la loc chiar mai mult, ajungând să aibă cu 44 kilograme în plus.

Lupta a fost grea, dar a meritat

După 10 ani în care s-a luptat cu propria-I greutate, Claire Burt a beneficiat în 2020 de o operație de micșorare a stomacului. Femeia a decis să își deschidă sufletul în fața celor care se confruntă cu probleme asemănătoare și a povestit totul despre greutățile prin care a trecut.

Pentru fi sigură că nu se îngrașă la loc după operație, Claire a vizitat și un psiholog care a consiliat-o în legătură cu problemele ei de a mânca mai mult decât era nevoie. După operația care i-a salvat viața și a ajutat-o să fie în formă, Claire este recunoscătoare că a avut parte de sprijinul comunității sale din online și că acum mănâncă sănătos.

Citește și: Tempany Broadbent a slăbit drastic după ce s-a oprit din consumat 3.000 calorii pe zi. Cum arată acum femeia

Desi pentru o vreme a primit în continuare comentarii negative legate de felul în care a reușit să slăbească, majoritatea celor care i-au aflat povestea au încurajat-o. Astfel, Claire Burt a fost rugată să participle la un studio pentru Eating Disorder Genetics Initiative pentru a putea astfel să ajute și alte persoane care se confruntă cu același tip de tulburări de alimentație.

Potrivit stuff.co.nz, Claire a declarat:

“Faptul că am fost atât de deschisă și am împărtășit totul, comentariile negative nu vor lipsi, fac parte din asta, dar miile de oameni care mă susțin zilnic compensează pentru comentariile negative”.

Ultimele știri