Antena Căutare

O tanara cantareata care nu a iesit de trei ani din casa a ajuns vedeta pe YouTube

O cantareata din Marea Britanie care sufera de agorafobie a devenit vedeta pe YouTube si este cunoscuta de milioane de oameni chiar daca nu a iesit din casa de mai bine de trei ani.

Potrivit Daily Mail, Jemma Pixie Hixon este cunoscuta mai ales in China, unde unul dintre clipurile postate pe YouTube a avut un numar record de vizualizari in tara asiatica.

Tanara in varsta de 21 de ani si-a amenajat un mic studio de inregistrari in dormitorul ei. Ea se filmeaza in timp ce interpreteaza cover-uri dupa piese celebre si apoi posteaza clipurile pe YouTube. Filmulete tinerei cantarete au strans peste 12 milioane de vizualizari. Acum, tanara si-a lansat si primul single, care poate fi descarcat contra-cost de pe internet. Linia melodica a fost compusa de un DJ, iar Jemma Pixie Hixon a inregistrat partea vocala la ea acasa, pe un laptop.

Pentru ca sufera de agorafobie, tanara nu paraseste niciodata locuinta in care sta cu parintii ei. Cantareata are atacuri de panica daca iese pe strada si este inconjurata de alti oameni. Problema ei a inceput sa se agraveze cand a terminat scoala, la 16 ani, si nu a mai fost nevoita sa iasa regulat din casa.

Ultima data cand a iesit din locuinta a fost acum trei ani, dar nu a mers decat pana la poarta casei.

Foto: YouTube

Un francez a coborat un munte pe rotile montate pe costumul sau... Service cu pistolul pe masa: Nemultumit de reparatie, un client a impuscat mecanicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x