Antena Căutare

O tânără și-a căutat numele pe Google. Ce a descoperit a șocat-o! A mers de urgență la Poliție!

Ți-ai căutat vreodată numele pe Google? Și ce ai descoperit? Poate media de la bacalaureat, grupa în care ești la facultate, un proiect în care te-ai implicat, o trimitere către profilul tău de Facebook!

Ți-ai căutat vreodată numele pe Google? Și ce ai descoperit? Poate media de la bacalaureat, grupa în care ești la facultate, un proiect în care te-ai implicat, o trimitere către profilul tău de Facebook! Nu la fel poate spune și o tânără din Texas! Curioasă din fire, și-a căutat numele pe cel mai la îndemână motor de căutare.

A intrat în panică după ce a descoperit că mai multe poze cu ea dezbrăcată fuseseră postate pe un site de "răzbunări porno", scrie Huffington Post. Alături de pozele postate de un fost prieten de-al ei apăreau numele și contul ei de Facebook.

Tânăra a povestit că a ajuns pe site-ul cu pricina după ce un necunoscut a abordat-o pe stradă și i-a spus că o văzuse pe internet. A luat imediat legătura cu reprezentanții site-ului, cerându-le să îndepărteze fotografiile, însă aceștia au refuzat. În plus, a mers de urgență la Poliție.

Cel mai probabil, imaginile fuseseră furnizate site-ului de fostul ei prieten, care încerca astfel să se răzbune după întreruperea relației.
În consecință, Hollie Toups și câteva tinere aflate în aceeași situație ca a ei au hotărât să dea în judecată site-ul.

Nu l-ai văzut încă? Mare păcat! Dorian Popa, juratul Next Star, a lansat videoclipul „Buze“, feat. What’s UP!... Ea e românca talentată care o îmbracă pe Beyonce! Povestea ei e demnă de Hollywood!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x