Antena Căutare

O tânără și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 45 de kilograme, dar mulți râd de ea. Care e motivul

Kara Henderson este o femeie în vârstă de 34 de ani din California, Statele Unite ale Americii, care a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare după ce a reușit să slăbească 45 de kilograme.

Kara Henderson, înainte și după ce a slăbit 45 de kilograme (selfie) Galerie
Kara Henderson a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a slăbit 45 de kilograme | sursa foto: Profimedia

Încă din copilărie, aceasta s-a confruntat cu probleme cu greutatea și se pare că totul ar fi început în momentul în care medicii au diagnosticat-o cu astm. Din cauza acestei probleme, tânăra nu a mai putut face sport și efort prelungit și kilogramele în plus au început să apară de-a lungul anilor.

Nu a mai durat mult până ce Kara Henderson a devenit ținta glumelor și a ironiilor colegilor, care au râs de ea că e prea grasă. Adolescența a trecut și tânăra a continuat să se confrunte cu obezitatea.

Cum arată azi tânăra care și-a micșorat stomacul și a slăbit 45 de kilograme

Dar marea problemă a apărut în 2014, atunci când a decis să se mute cu soțul său în North Carolina. Ca orice angajat din marină, bărbatul a fost nevoit să stea mult timp departe de familie și acest lucru a afectat-o din plin pe femeia care a început să se simtă tot mai singură.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Depresia a determinat-o să găsească în mâncare un refugiu și astfel, lupta cu kilogramele a fost încă o odată pierdută și astfel, aceasta a ajuns la 115 kilograme, în anul 2017.

Kara Henderson selfie in oglinda

Kara Henderson a slăbit 45 de kilograme, dar tot nu a scăpat de gurile rele

Chinuindu-se din plin să își găsească haine pe mărimea ei, Kara Henderson a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viața sa și a început să se documenteze despre o posibilă operație de micșorare a stomacului.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Apoi, în același an, Kara Henderson a făcut marele pas și, în urma intervenției, stomacul său nu doar că a fost micșorat, dar i s-a redus și abilitatea de-a avea senzația de foame sau de-a consuma cantități mari de alimente.

După intervenție, timpul a început să treacă în favoarea tinerei care în următoarele 16 luni a slăbit 45 de kilograme. Un lucru de apreciat, ce demonstrează din plin ambiția tinerei de a-și schimba viața în bine, a fost faptul că, deși ulterior a rămas însărcinată și a născut, aceasta a revenit la greutatea la care ajunsese după slăbit.

Această transformare prin care a trecut femeia din Statele Unite ale Americii a avut un impact puternic și asupra vieții sale, care s-a schimbat radical. Dacă înainte ea nu se putea juca împreună cu cei mici sau nu putea urca niște scări, azi nivelul său de energie e atât de mare încât practică inclusiv sporturi precum drumețiile montane, ciclism și golf, arată cei de la Dailymail.co.uk.

Tânăra a „documentat” întreaga sa transformare sub forma unui jurnal postat pe Instagram, acolo unde a postat fotografii cu ea, în diferite etape. Mulți o laudă pentru ambiția de care a dat dovadă, în timp ce alții o critică sau fac glume și râd pentru faptul că e prea slabă, lucru ce, desigur, o amuză dn plin pe Kara Henderson, tânăra care în urmă cu ceva timp era batjocorită pentru faptul că e prea grasă.

Medicii i-au spus că va naște 7 copii, dar a avut o surpriză uriașă când a intrat în sala de nașteri: a adus 9 pe lume... Darya Mukhina a fost lăsată de iubit fără ochi. S-a ambiționat să devină avocat și povestea ei e model de viață pentru m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x