Obișnuia să cânte în timp ce se afla în baie, iar vecinii s-au revoltat: ”Se aude precum o pisică ce se îneacă!” Pedeapsa incredibilă primită de femeie după ce a intrat pe fir Poliția

O femeie care obișnuia să cânte prin casă a fost sancționată dur de oamenii legii, după ce mai mulți vecini s-au plâns de zgomotul care se auzea din apartamentul ei.

Heather Webb, în vârstă de 48 de ani, obișnuia să cânte atunci când se afla în baie sau când făcea curat, însă vecinii n-au fost prea încântați de sunetele ce se auzeau din apartamentul ei. Astfel, au făcut mai multe reclamații la poliție, iar acum, femeia a fost pedepsită.

Dacă anul trecut, înainte de Crăciun, Heather a primit un avertisment, în lunile ianuarie și februarie, ea s-a apucat din nou de cântat, iar vecinii au reacționat. De această dată, însă, polițiștii au sancționat drastic. Mai exact, timp de doi ani de zile, ea nu mai are voie să cânte.

”Ca să fiu sincer, vocea ei sună ca o pisică care se îneacă.”, a declarat Paul Burford, unul dintre vecinii femeii care s-au plâns că sunt terorizați.

”Când am auzit-o prima dată, mi-am scos căștile și m-am dus la fereastră ca să mă asigur că zgomotul vine din apartamentul ei și așa a fost. Mereu se aude.”, a mai declarat același vecin.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri