Antena Căutare

Observator Special: Un baiat de noua ani din SUA canta despre droguri, femei si bani

Majoritatea parintilor sufera un adevarat soc in momentul in care isi aud copilul injurand pentru prima data. Cum adica? Ala micu', pe care l-au crescut si l-au educat cum au putut mai bine, stie asemenea cuvinte? Da, ala micu' stie, pentru ca niciun copil nu poate fi crescut intr-un turn de fildes. Aude pe strada, aude de la colegii mai mari, aude de la vreun sofer nervos. E clar, nu poate fi protejat suta la suta. Dar ce fel de parinte e acela care nu doar ca-si pune pustiul de noua ani sa cante rap, ba ii mai si face versuri despre cocaina, pitipoance si masini de lux? Prin urmare, un parinte care are toate sansele sa ajunga la tribunal, daca demersul autoritatilor din Statele Unite va da rezultate.

Lil' Poopy. In traducere decenta: Micul Rahatel. Nu numele de scena i-a deranjat pe cei de la Protectia Copiilor si Familiei din Massachusettes, ci videoclipul care il are drept protagonist.

Lil’ Poopy este un pusti de noua ani care canta despre cocaina, femei bune la toate si bani. Un pusti care a apare intr-un videoclip plimbandu-se cu un Ferrari, aparand in imagini alaturi de o "bunaciune unduitoare" si avand atarnat la gat un mic tezaur de aur. O sa spuneti ca exista posibilitatea ca videoclipul sa fie, de fapt, o ironie la adresa rapperilor consacrati. Nu, nu este. Lil’ Poopy este un mini-rapper in toata puterea cuvantului. Ce alta dovada mai vreti, in afara faptului ca merge in turneu alaturi de trupa tatalui sau, intitulata "Baietii Cocaina"?

Destule motive, asadar, pentru ca autoritatile sa se autosesizeze. Nu doar cei de la Protectia Copiilor si Familiei au pornit o investigatie. Si politistii au inceput sa sape, mai ales ca Lil’ Poopy are in anturaj doar adulti, despre care presupun ca nu se limiteaza la a bea bere, vin sau whisky. Ca doar nu degeaba grupul se intituleaza "Baietii Cocaina". Asadar, baiatul este considerat un copil abuzat emotional.

In orice caz, autoritatile spun ca nu vor avea nevoie de mai mult de doua saptamani pentru a vedea daca e cazul ca Lil’ Poopy sa fie luat de langa tatal-rapper si incredintat ori rudelor, ori statului, ori unor oameni mult mai responsabili. In replica, tatal mini-cantaretului a anuntat ca-si va contacta avocatul, pentru ca este evident ca fiul lui nu face nimic deplasat.

Ultimul hit al baietelului se intituleaza "Cocaina nu este un cuvant urat".

Observator Special: Zoologii au descoperit ca cimpanzeilor le plac provocarile intelectuale... Observator Special: Elevii unui liceu din SUA au pus bazele unui Fight Club ca-n filme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x