Antena Căutare

Orice stăpân trebuie să învețe acest truc! Cum îți înveți pisica să stea în șezut mai ceva ca un cățel! Ai nevoie de zece minute!

Nu o dată poate ți-ai invidiat prietenii care au câini și de al căror dresaj se bucură și se laudă. Dar nu dispera, stăpânule de pisică!

Nu o dată poate ți-ai invidiat prietenii care au câini și de al căror dresaj se bucură și se laudă. Dar nu dispera, stăpânule de pisică!

Și „Mieunica” ta va fi capabilă să stea în șezut! Exercițiul îți va lua maximum zece minute și, repetat mai multe zile, va duce la o adevărată deprindere.

Zooland.ro ne oferă instrucțiunile de care ai nevoie:

  • Asezați-vă pisica pe o suprafaţă ridicată, cum ar fi o masă sau un scaun mai înalt, astfel încât animalul să stea cu spatele la un perete. Permiteţi-i pisoiului să miroasă bine ciubucul pe care vreţi să i-l oferiţi, ciubuc ce poate fi o bucăţică de carne, pește, hrană uscată.
  • În momentul în care pisica arată intere,s ridicaţi uşor bucăţica de-a lungul unei linii invizibile situate de la nasul pisicii spre un punct dintre urechile ei. Nu ridicaţi tentanta bucăţică prea repede sau prea sus deasupra urechilor pisicii.
  • Strigaţi-o pe nume, şi daţi-i comandă "şezi", apoi pocniţi din degete în timp ce-i prezentaţi recompensa când pisica execută ceea ce doriţi. Acum, lăudaţi-vă pisica dumneavoastră deşteaptă şi mângâiaţi-o.

Nu-i așa că e mai simplu decât credeați?

Pisicuță, pis, pis, pis, trezește-te odată! Un pui de pisică - cea mai bună „alarmă” pentru o felină persană. Nu o lasă ... Anunț istorich! NASA a descoperit şapte planete de mărimea Terrei. Trei dintre ele sunt locuibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x