Antena Căutare

OZN-urile construite de nazisti, intre adevar si fictiune

Unele documente de razboi spun ca nazistii au fabricat avioane asemenea farfuriilor zburatoare, ba chiar si in forma de sfere incandescente, pentru a-i deruta pe piloti

Capacitatea tehnologica a Germaniei naziste a fost ceva ce nu a putut fi contestat niciodata. Nemtii nu dispuneau doar de tancuri de ultima generatie. Dupa cum arata unele documente de razboi, inginerii lui Hitler au ajuns chiar sa construiasca avioane in forma de farfurii zburatoare si niste ciudate „bile luminoase”.

Oricat de neverosimil ar parea, nu este deloc deplasat ca ei sa fi ajuns sa construiasca obiecte zburatoare neindentificate. Sau ceva ce semna cu ele. Cu atat mai mult cu cat, Hitler, in cautarea lui eterna a sulitei cu care a fost strapuns Hristos si a Sfantului Graal, era obsedat sa obtina orice putere paranormala, ce ar fi putut fi folosita impotriva dusmanilor sai.

Una dintre povestile despre crearea OZN-urilor de catre Germania nazista, a fost cea legata de „Foo Figheters”, niste sfere incandescente mici, ce, asa cum au relatat mai multi piloti, ii urmareau pe timpul zborului, in ciuda faptului ca nu aveau echipaj la bord. Ciudatele obiecte au facut sa curga rauri de cerneala din cauza misterului si al fricii pe care le semanau intre aviatorii dusmani ai regimului nazist.

„Aceste obiecte se comportau intr-un mod imprevizibil si confuz. Se lipeau de avioane si le insoteau de-a lungul zborului. Si daca scapau de ciudatenii, in cateva secunde ele se intorceau si le urmareau indeaproape, executand manevre imposibile pentru tehnologia epocii”, spune istoricul Jesus Hernandez.

Prima referinta despre „Foo fighters” se pare ca este din anul 1944, 13 februarie. Obiectele au fost catalogate de cei mai multi dintre experti ca "arme ale nazistilor".

Foto: Hepta

Misterul unei fotografii din 1865. Un personaj a fost "lipit' in imagine... VIDEO! Gaina care stie sa "numere" ca oamenii...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x