Antena Căutare

Parlamentar silit să demisioneze după ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în timpul unei ședințe | FOTO

Parlamentarul sârb Zvonimir Stevic, în vârstă de 65 de ani, a fost silit să demisioneze după ce a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se uita al filme pentru adulți, chiar în timpul unor dezbateri privind relațiile dintre capitala Belgrad și Kosovo.

colaj foto cu parlamentarul in cosum negru care se uita la filme pentru adulti in timpul sedintei Galerie
Parlamentar silit să demisioneze după ce a fost prins uitându-se la filme pentru adulți în timpul unei ședințe | FOTO | Profimedia Images

Deputat al Partidului Socialist din Serbia, bărbatul și-a dat demisia marți din funcția de parlamentar, notează Gandul.ro, după ce a fost prins că viziona filme pentru adulți într-o ședință.

Dezbaterea tensionată despre normalizarea relațiilor dintre Serbia și Kosovo nu a avut atât de mare impact pentru politician, care a ales să vizioneze imagini XXX în timp ce discuțiile erau aprinse și de mare interes mai ales pentru cei aflați pe poziții de decizie.

Parlamentarul sârb Zvonimir Stevic, în vârstă de 65 de ani, a demisionat după ce a fost prins că viziona filme pentru adulți în timpul dezbaterii

Cineva aflat în sală l-a filmat pe Zvonimir Stevic vrând să atragă atenția asupra comportamentului deplasat în cadrul serviciului. Imaginile însă au ajuns pe rețelele de socializare și au devenit în scurt timp virale.

G4Media.ro precizează că în urma evenimentului, Partidul Progresist Aîrb (SNS), la putere, a primit un val imens de critici, în vreme ce partidul din care făcea parte deputatul i-a cerut demisia acestuia. Ședința a fost și ea tensionată, în timp ce acesta urmărea materiale destinate adulților, s-au produs ciocniri atunci când deputații opoziției naționaliste au ridicat bannere cu lozinci precum “Trădare”, înainte de a fi respinși fizic de membri ai partidului SNS, al preşedintelui Aleksandar Vucic.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a blocat traficul pentru a face amor cu partenerul. A certat polițiștii pentru întrerupere

Potrivit aceleiași surse, Serbia şi Kosovo sunt supuse presiunilor occidentale pentru a-și încheia conflictul, în situaţia în care Rusia a declanșat război în Ucraina.

Citește și: Românul care a inventat o tehnică de furat banii din bancomate poate ajunge după gratii. Cât de departe a putut merge

Rumoare în Serbia cu privirea la recrutarea unor mercenari Wagner pentru Rusia

Un material video din presa rusă în care ar fi înfăţişaţi ”voluntari” sârbi care se antrenează pentru a lupta împreună cu trupele ruseşti în Ucraina a provocat indignare în Serbia, arătând relaţia complexă a acestei ţări cu Moscova, potrivit publicației BBC, citată de News.ro.

Grupul de mercenari Wagner din Rusia a realizat materiale video în limba sârbă pentru a încuraja recrutarea pentru război. Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a reacţionat furios la televiziunea naţională: ”De ce voi, de la Wagner, chemaţi pe cineva din Serbia când ştiţi că este împotriva reglementărilor noastre”, a spus el.

Criticii acuză frecvent Serbia că dă prioritate prieteniei sale de lungă durată cu Rusia în faţa ambiţiilor sale de a accede în Uniunea Europeană. Dar ceea ce se întâmplă în aceste zile la Belgrad arată că imaginea nu este ”în alb şi negru”.

Făcând aluzie la relaţiile ”mai puţin roz” cu Moscova, preşedintele Vucic a spus că nu doar că Serbia este ”neutră” în privinţa războiului din Ucraina, ci şi că el nu a vorbit ”de multe luni” cu preşedintele rus Vladimir Putin. Pentru sârbi, este ilegal să ia parte la conflicte din străinătate.

Citește și: Un tânăr a filmat ce se află, de fapt, sub rafturile din supermarketuri. Angajații nu vor să afli asta

O femeie a pus o felie de carne pe tocător, dar bucata a început să miște! A filmat totul și a arătat dovada | VIDEO... Cum s-a răzbunat o femeie pe vecinul care dădea televizorul la maxim noaptea. Nu se putea odihni și a copt cea mai crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x