Antena Căutare

Patru noi apariții editoriale de ajutor pentru propria dezvoltare personală

Tot mai mulți oameni doresc să învețe cum să se dezvolte armonios pe plan emoțional și spiritual, de aceea au început să facă din procesul de dezvoltare personală un țel de urmat în orice oră din zi.

Tot mai mulți oameni doresc să învețe cum să se dezvolte armonios pe plan emoțional și spiritual, de aceea au început să facă din procesul de dezvoltare personală un țel de urmat în orice oră din zi.

Mulți sunt conștienți că această nevoie continuă de a evolua are de cele mai multe ori o foarte mare legătură cu succesul. Drept urmare, fac din cărțile de dezvoltare personală o sursă primară de informații, din diverse publicații și cărți de specialitate.

De aproape 20 de ani, Editura For You îi aduce publicului cititor unele dintre cele mai căutate cărți din acest domeniu, scrise de profesioniști cu renume internațional, de autori cu adevărat talentați și specializați în domeniul despre care scriu. În prezent, pe site-ul editura-foryou.ro se găsesc noi titluri de cărți, care atrag prin bogăția de informații și temele abordate, așteptând să fie descoperite de publicul larg.

Iată o listă de noutăți editoriale și un rezumat al ideilor și beneficiilor aduse de aceste cărți.

  1. Autohipnoză și tehnici subliminale, de Eldon Taylor

Simpla gândire pozitivă nu poate schimba trăsăturile de caracter ale individului, evidențiază Eldon Taylor în noua sa lucrare. Este nevoie de tehnici mult mai complexe pentru a se duce la bun sfârșit acest lucru. Din nefericire, acestea sunt de cele mai multe ori învăluite într-o aură de misticism. Autohipnoza și alte câteva tehnici subliminale au parte de acest tratament din partea majorității, care nu este familiarizată cu ce înseamnă acestea de fapt. Cunoașterea și înțelegerea lor pe deplin va ajuta psihicul celor care vor îngloba aceste infomații să pornească pe drumul explorării subconștientului. Va fi de un real folos și pentru înțelegerea modului în care conturează cele mai evidente trăsături.

  1. Inima iubirii, de dr. John F. Demartini

Pentru cei care doresc să cunoască cu exactitate modul în care relațiile umane evoluează, dar și ce anume le face să fie extrem de instabile și fragile, această carte va clarifica multe dintre nesiguranțele și confuziile cititorilor. Nu numai că explică în termeni clari de ce relațiile sunt așa de derutante uneori, dar vine și cu soluții pentru ca acestea să funcționeze, să fie de durată. Se oferă măsuri viabile pentru ca relațiile conflictuale să rămână de domeniul trecutului.

Întrebări de genul „Cum se face că unii au o căsătorie fericită sau și-au găsit partenerul ideal?”, „De ce unii înșală, iar alții par să rămână fermecați pentru totdeauna de prezența celuilalt?” își vor găsi răspunsul odată ce vor fi lecturate toate paginile cărții scrise de dr. John F. Demartini.

  1. Născuți pentru a evolua, de Stefano Pischiutta

În cuprinsul cărții se tratează teme acute legate de cunoașterea și înțelegerea sinelui, într-un discurs adresat atât specialiștilor în diverse psihoterapii, cât și publicului larg. Limbajul cald și umanist, apropiat de cel al cititorului, îl ajută pe acesta să înțeleagă mai bine concepte care la început i-ar fi putut descuraja lectura.

Pischiutta vorbește despre evoluția individului văzută din perspectiva etapelor gândirii psihologice. Astfel, există capitole întregi dedicate unor concepte precum: adolescența (care este văzută ca un boom necontrolat de emoții), sinele creativ (a cărui descoperire constituie rostul vieții), narcisismul (care trebuie eradicat din constituția spirituală umană), psihoterapia (pentru care meditația și conștientizarea de sine sunt extrem de valoroase) și deschiderea, toate presupunând eliberarea minții și a inimii de sub controlul provenit în mod artificial din exterior.

  1. Vindecarea sufletului de frică și suferință, de Deepak Chopra

Inspirația pentru crearea cărții a provenit dintr-un eveniment tragic, care a rănit o lume întreagă și care, din păcate, este încă de actualitate date fiind evenimentele internaționale: atentatul din 11 septembrie 2001. Milioane de suflete s-au îmbolnăvit de frică și suferință, așa de mare a fost șocul resimțit. Realizând complexitatea psihologică a celor întâmplate atunci, autorul a decis să fie un îndrumător pentru victimele suferinde de sindromul posttraumatic. Și nu numai acelui șoc, ci tuturor celor resimțite de-a lungul vieții.

Recâștigarea fericirii se poate petrece numai prin întoarcerea la sinele interior. Acest proces ar trebui să dureze 100 de zile. În carte, cunoscutul Deepak Chopra explică și de ce anume a ales intervalul de referință de 100 zile, precum și însemnătatea acestuia.

Iată numai patru dintre cărțile al căror conținut asigură pe viitor cunoștințe și deprinderi de bază despre propriul eu. În acest fel, măcar un sfert dintre întrebările referitoare la propria persoană își vor găsi răspunsul după consultarea acestor surse autentice de informare.

Pentru mai multe informații și detalii legate de aceste cărți, accesați site-ul Editurii For You: editura-foryou.ro.

Ele sunt cele trei care nu se îndrăgostesc prea ușor. Cucerirea lor presupune tact, răbdare şi multe atenţii! Doar cu el... Foto. Nota de plată care i-a schimbat total viaţa. Ce a păţit o ospătăriţă după ce a luat o comandă: "Am început să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x