Antena Căutare

Ele sunt cele trei care nu se îndrăgostesc prea ușor. Cucerirea lor presupune tact, răbdare şi multe atenţii! Doar cu ele, Cupidon ar intra în şomaj! Ești şi tu printre ele?

Ele sunt cele trei care nu se îndrăgostesc prea ușor. Cucerirea lor presupune tact, răbdare şi multe atenţii! Ești şi tu printre ele?

Ele sunt cele trei care nu se îndrăgostesc prea ușor. Cucerirea lor presupune tact, răbdare şi multe atenţii! Ești şi tu printre ele?

1. SCORPIONUL

Scorpionul este cel mai uimitor și în același timp un semn greu de înțeles. Dacă ai o astfel de persoană alături, știi cât de cald şi cât de rece sau distant poate fi. Într-un moment este bun cu tine, iar în următorul te urăște. La început, poate fi sociabil, iar apoi se închide în sine și invers. E greu de înțeles, pentru că niciodată nu știi ce gândește și simte. Partenerul ideal pentru Scorpion este o persoană inteligentă, onestă și senzuală.

Când vine vorba de dragoste și relații, acest semn nu are încredere imediat în oameni, pentru că la prima vedere mulți oameni nu-i plac. Ceea ce pare a fi sarcasm, în realitate este mecanismul său de protecție. Scorpionul construiește în jurul lui pereți groși și înalți și se obișnuiește cu persoana foarte încet. Pentru a-i câștiga încrederea Scorpionului, va trebui să muncești din greu. Cu toate acestea, dacă ți-a dat inima, este al tău pentru totdeauna. Va întoarce munții pentru tine și va avea grijă ca nimeni altul. Dragostea lui este puternică și de încredere.

2. SĂGETATORUL

Săgetătorul se îndrăgostește repede, dar superficial și frivol. Deși este romantic și crede în dragoste mai mult decât oricine, îi este dificil să se îndrăgostească cu adevărat. Problema Săgetătorului este că, în loc să învețe din eșecurile sale, el le repetă şi în cele din urmă se teme de relațiile serioase. Dintre toate semnele, Săgetătorul se teme cel mai mult de iubire, pentru că o asociază mereu cu durerea. Din acest motiv, respinge oamenii și se alege pe sine.
Dacă totuși riscă să construiască o relație, preferă un partener “de calitate”, stabilind standarde prea mari pentru el, care nu întotdeauna sunt justificate. În plus, Săgetătorul este atât de exigent, încât va rămâne mai degrabă singur, decât să fie de acord cu un partener “obișnuit”, care nu prezintă nimic.

3. TAURUL

Taurul, desigur, este foarte încăpățânat. El are încredere în sine și în câțiva prieteni selectați. Este destul de rece și reținut la suprafață, deși în interior acest semn este foarte grijuliu și blând. Din anumite motive, Taurul crede că emoțiile sale sunt un semn de slăbiciune, de aceea se abține să le arate. Îi place să controleze orice situație, așa că are nevoie de un partener răbdător, care va fi de acord cu el. Taurul nu reacționează la presiuni externe, situații tensionate sau stresante. El își înlocuiește neliniștea și frica cu furie. Chiar dacă acest semn al pământului se îndrăgostește cu adevărat (deși îi este dificil să ajungă la acest sentiment), el va testa și va analiza potențialul partener. Dacă Taurul decide să înceapă o relație, atunci recompensa partenerului său va fi devotamentul incredibil și dorința de a face orice pentru persoana iubită.

Sursă: Relaţii.net

Pantofii sport ai sezonul 2017-2018... Patru noi apariții editoriale de ajutor pentru propria dezvoltare personală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x