Antena Căutare

Pesterile moderne, proprietati de lux!

Oamenii din intreaga lume au trait in pesteri timp de milenii si mai fac acest lucru chiar si astazi. Se intampla in China, America de Sud-Vest, Franta, Spania, Turcia si Iran, transmite Yahoo News.



In Spania, spre exemplu, casele-pestera dateaza dinaintea secolului al XV-lea si au fost sculptate din lut tare si pamant. Cele moderne, din secolul XXI, sunt niste pesteri in care gasesti tot confortul unei case moderne si unele sunt la preturi de chilipir. Trei camere, cu o gradina mare si o vedere la muntii din jur costa in jur de 90.000 de euro.

Pestera Palatului Ranch din Utah este o casa cu trei dormitoare, doua bai, intinsa pe o suprafata de circa 5.000 de metri patrati. Casa este construita intr-un stil antic, cu tavane inalte si ferestre supradimensionate care permit sa intre cat mai multa lumina in interior.

In Arizona, o pestera situata intr-un canion din Muntii Mule este listata pentru 1,5 miliarde de dolari. Proprietatea include o casa de oaspeti cu doua etaje, sala de jocuri, cladire de biblioteca, parcare auto si atelier.

Pestera pentru o noapte, din Arkansas, situata chiar in inima zonei rurale Ozark, dotata cu toate facilitatile, este disponibila pentru inchiriere.

Si in Australia exista astfel de oferte. Sunt pesteri "de-o noapte" in orasul Coober Pedy, intr-o zona de semidesert din Australia de Sud, celebra pentru rezidentii care locuiesc in mine vechi renovate. Tarifele pentru o camera dubla incep de la 220 de dolari.


sursa: Antena3.ro

foto: realestate.yahoo.com

VIDEO! O familie fericita - o pisica, un caine si..."ceva" pasarele... VIDEO! SUA: S-au prabusit cu avionul peste o cladire, dar au scapat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x