Antena Căutare

Povestea unui somer norocos: A mers 15 kilometri pe jos, prin zapada, pentru a-si gasi un loc de munca

Un adolescent somer din Statele Unite nu a ezitat sa porneasca pe jos, prin zapada, la un drum de peste 15 kilometri, in speranta ca va primi o slujba. Dorinta i s-a implinit peste asteptari: pana sa ajunga la destinatie, a intalnit un patron generos care, impresionat, i-a oferit chiar el de lucru, in conditii mult mai bune.

La 18 ani, viata lui Jhaqueil Reagan nu era deloc fericita. Orfan de mama, somer si fara niciun ban, el trebuia sa aiba grija si de fratii sai mai mici. Isi dorea cu ardoare o slujba asa ca, atunci cand a auzit de un post liber intr-un orasel vecin, nu a stat pe ganduri si a pornit la drum, prin frig si ninsoare. Asa a ajuns in parcarea unui restaurant, unde l-a intrebat pe patron cat mai are de mers.

Tanarul era prea mandru ca sa ceara de pomana. Impresionat, patronul s-a oferit sa-l duca el, cu masina, la destinatie. Asa a aflat ca slujba mult dorita era una de vanzator la un magazin second-hand, cu salariul minim. Barbatul si-a dat imediat seama ca Jhaqueil si-ar fi avut locul, mai bine, chiar in restaurantul sau. Si i-a oferit un loc de munca...

Patronul a postat intreaga poveste pe Facebook si, astfel, au aparut alti binefacatori care i-au oferit tanarului un abonament de autobuz, ca sa poata merge la noul sau serviciu. Modest, Jhaqueil spune ca a mostenit caracterul tatalui sau, care a muncit din greu toata viata.

foto: elitedaily.com

Un australian doreste sa construiasca o replica fidela a legendarului Titanic... Ei sunt ACE OF BASE! Dupa 20 de ani, va mai aduceti aminte de "All That She Wants"?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x