Antena Căutare

Previziune ULUITOARE (și) despre România. Nenorocirea ne va lovi pe toți: întâi pe cei din marile orașe, apoi, la scurt timp, și pe cei de la țară!

Site-ul ganduridinierusalim.com propune o analiză înfiorătoare a ceea ce trăiește omenirea în aceste momente, iar previziunile sunt de-a dreptul apocaliptice

Site-ul ganduridinierusalim.com propune o analiză înfiorătoare a ceea ce trăiește omenirea în aceste momente, iar previziunile sunt de-a dreptul apocaliptice.

„In primul rand trebuie sa constientizam necesitatea ruperii de SISTEM. Trebuie sa ne schimbam multe din conceptiile ce le avem, sa renuntam la planurile ce ni le facuseram pe cand lumea parea inca normala, sa privim altfel cele ce ne inconjoara, sa incepem a ne detasa de rutina de pana acum.

Pentru cei de la oras, ruperea de SISTEM este extrem de dificila, de aceea trebuie inceputa acum, nu maine. Trebuie neaparat sa renuntam definitiv la teroria fundamental gresita ca si alta data in istoria umanitatii au fost razboaie, ca si alta data au fost crize, ca si alta data a fost foamete, ca si alta data au fost revolutii, adica, ca cele ce se petrec acum s-au mai petrecut si prin urmare sa dormim pe noi, caci va trece … Nu va lasati inselati fratii mei, caci evenimentele ce se afla actualmente in desfasurare si mai ales cele ce iminent vor urma, sunt unice in istoria umanitatii. Acest teribil cumul probleme (criza, foamete, revolte, razboi) cu care se confrunta umanitatea intr-o perioada extrem de scurta de timp nu s-au mai petrecut vreodata la scara asta si nici nu se vor mai petrece. Ele au fost declansate voit cu un singur scop: acceptatea de catre omenire a “solutiei” salvatoare: NOUA ORDINE MONDIALA a GUVERNULUI MONDIAL stapanit de ANTIHRIST si acceptarea SEMNULUI FIAREI”

Citește mai departe AICI.

GALERIE FOTO! Cea mai tare chinezărie din lume: barajul Xiluodu. E mai înalt de patru ori decât cascada Niagara. Dacă st... Imagini emoționante! Mai mulți oameni cu inimă mare au salvat un biet câine de la moarte. Animalul rămăsese captiv într-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x