Antena Căutare

Previziunile înfiorătoare ale Mariei Ghiorghiu: "O catastrofă naturală se va abate asupra României în viitorul apropiat!"

Vremea rea și nefiresc de rece pentru această perioadă pare să fie îngrijorătoare pentru țara noastră. Prezicătoarea Maria Gheorghiu a transmis, într-un mesaj publicat pe blogul său, faptul că fenomenele extreme vor face ravagii în România, producându-se „pagube serioase”.

Vremea rea și nefiresc de rece pentru această perioadă pare să fie îngrijorătoare pentru țara noastră. Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a transmis, într-un mesaj publicat pe blogul său, faptul că fenomenele extreme vor face ravagii în România, producându-se „pagube serioase”.

„Văd, dragilor, cum în fața mea, sub un Cer de ziuă, as îndrăzni să spun Sud-Vest, văd cum din Cer ploaia cade torențial.

Atât de tare plouă, încât nu se mai vedea om cu om sau mașinile la 10 metri pe stradă. Cu bulbuci plouă. Dragii mei, vom auzi de Ploi torențiale extreme, ploi ce vor face ravagii și vor produce pagube serioase. Dacă mai aveți pe câmp legume sau orice altceva dragilor, este timpul să le culegeți și să le punți la adăpost cât mai repede.

Vor începe ploile reci, ploile torențiale care ne vor da fiori reci pe șira spinării.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să fim ocrotiți și apărați de tot necazul și de toată suferință", a transmis, vineri, 28 septembrie, pe blogul personal, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Cel mai mare secret al lui Nicolae Ceaușescu a ieșit la iveală! El este MOȘTENITORUL SECRET al dictatorului... Cine este românca de 26 de ani care a reuşit să creeze cea mai scumpă pereche de pantofi din lume, de 17 milioane de dol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x