Antena Căutare

Prins cu droguri sub perucă. Un bărbat a încercat să ascundă 500 de grame de cocaină

Polițiștii de pe aeroportul din Barcelona au arestat un bărbat după ce acesta a încercat să transporte jumătate de kilogram de cocaină în Spania. Acesta a ascuns marfa sunt perucă.

Polițiștii de pe aeroportul din Barcelona au arestat un bărbat după ce acesta a încercat să transporte jumătate de kilogram de cocaină în Spania. Acesta a ascuns marfa sunt perucă.

Polițiștii au observat că bărbatul care a sosit cu un zbor din Bogota era extrem de agitat și nervos. Dar nu acesta a fost motivul pentru care l-au arestat, ci faptul că peruca pasagerului avea o dimensiune și înălțime aparte.

În momentul în care a fost rugat să își scoată peruca, ofițerii au găsit un pachet care conținea 503 grame de cocaină.

Spania este punctul principal de intrare în Europa pentru cocaină columbiană, însă pasagerii care încearcă să aducă în țară cantități mici de droguri sunt prinși.

Aceasta nu este prima dată când traficanții au folosit ca modalitate de transportare peruca. Cu patru ani în urmă, o femeie a fost arestată pe aeroportul din Madrid cu 900 grame de cocaină cusută în peruca și mai târziu în același aeroport a fost descoperită o femeie cu 1,7 kilograme de cocaină ascunsă în implanturile mamare.

Spania este al șaselea cel mai mare consumator de cocaină din Uniunea Europeană, Regatul Unit este pe primul loc, urmat de Olanda, Danemarca, Franța și Irlanda.

Doi soți îndrăgostiți au murit în aceeași zi, după 71 de ani de căsnicie!... Nouă persoane suspectate de trafic de droguri. Gruparea acţiona în mai multe județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x