Antena Căutare

Încă o profeție înfiorătoare a lui Nostradamus e pe cale să se împlinească: "Dezastre în lume și este abia începutul"

Profețiile lui Nostradamus sunt înfiorătoare, mai ales că cel mai cunoscut profet vorbea, în scrierile sale, despre dezastre naturale. În condițiile în care Omenirea este lovită de cutremure în Europa şi uragane în unele zone ale Americii, 2019 pare să fie anul în care inclusiv România va mai avea de îndurat furia naturii.

Profețiile lui Nostradamus sunt înfiorătoare, mai ales că cel mai cunoscut profet vorbea, în scrierile sale, despre dezastre naturale. În condițiile în care Omenirea este lovită de cutremure în Europa şi uragane în unele zone ale Americii, 2019 pare să fie anul în care inclusiv România va mai avea de îndurat furia naturii.

În schimb, potrivit profețiilor lui Nostradamus, anul 2019 va fi un an al prosperităţii financiare. De asemenea, el a prezis că sănătatea oamenilor se va îmbunătăţi şi nu vor mai exista atât de multe boli.

Nostradamus este unul dintre cei mai importanți și mai cunoscuți profeți. Pe numele său real Michel Notre-Dame, Nostradamus a fost un veritabil astrolog și fizican care a trăit în Franța secolului al XVI-lea. Spre deosebire de alți contemporani, Nostradamus a avut o calitate aparte care l-a ajutat să se facă remarcat rapid: prezicea viitorul.

Cartea lui Nostradamus, „Profețiile”, continuă să fie tipărită și astăzi și citită de milioane de oameni. Tot Nostradamus a fost cel care a prezis ascensiunea lui Hittler, apariția bombelor nucleare, atacul turnurilor din New York, dar și asasinarea președintelui Kennedy.

Viața pe Pământ a venit din spațiu! Descoperirea URIAȘĂ făcută pe un asteroid din apropierea planetei noastre... Germania: O tonă de ciocolată a acoperit străzile orașului Werl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x