Antena Căutare

Puterea și încrederea în Dumnezeu fac minuni! Cu un picior amputat, un bărbat a reușit să traverseze Canalul Mânecii: "Când am atins nisipul, mi-am dat seama că am reușit"

Un bărbat din Australia a depășit luni toate obstacolele devenind una dintre cele șase persoane cu membre amputate din istorie care au reușit să încheie cu bine istovitoarea traversare înot a Canalului Mânecii, informează agenția Xinhua.

Un bărbat din Australia a depășit luni toate obstacolele devenind una dintre cele șase persoane cu membre amputate din istorie care au reușit să încheie cu bine istovitoarea traversare înot a Canalului Mânecii, informează agenția Xinhua.

Michael Powell, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Brisbane situată în statul australian Queensland, și-a pierdut o parte din piciorul stâng într-un accident de tractor pe când avea doar patru ani. El a reușit să încheie dificila cursă înot în 15 ore și 25 de minute.

Powell a parcurs distanța de 32 de kilometri, un adevărat test de anduranță, pentru a strânge fonduri în scopuri caritabile. Până în prezent, el a primit 10.325 de dolari americani, bani care vor ajunge la Foodbank Queensland, conform ABC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Temerarul a declarat că traversarea înot a Canalului Mânecii a reprezentat o provocare ținând cont de condițiile în care a înotat. "Coasta franceză a fost foarte agitată, vântul s-a întețit, curenții s-au inversat și (cursa) s-a transformat din una plăcută într-o provocare", a explicat Powell. "Când am atins în sfârșit puțin nisip cu mâna mi-am dat seama că am reușit", a mai spus el.

După ce a ajuns în orașul Wissant din Franța, Powell a declarat că simte o ușurare imensă că a reușit să ajungă în partea cealaltă a canalului. Reușita înotătorului a fost apogeul a doi ani de eforturi intense care au constat în tabere de antrenament, mii de ture de piscine și ore în șir petrecute în ocean, mai arată sursa citată.

Ți se rupe sufletul! Un cățel își jelește stăpânii morți, în fiecare zi, și le păzește fotografia (VIDEO)... Ai observat și tu? De ce duc stewardesele mâinile la spate, când pasagerii urcă în avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x