Căutare Live

Quran și Cherly formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Ea are 61 de ani, el 24 și se pregătesc să aibă un copil

Quran McCain și Cherly McGregor s-au cunoscut în 2012. La acea vreme, McCain avea doar 15 ani, iar Cherly era căsătorită și, de asemenea, mamă.

Quran McCain și Cherly McGregor s-au cunoscut în 2012. La acea vreme, McCain avea doar 15 ani, iar Cherly era căsătorită și, de asemenea, mamă

Captura Tiktok si Instagram

Legătura lor s-a întrerupt și nu s-au mai văzut mult timp după ce Quran a demisionat de la restaurant. Cu toate acestea, în noiembrie 2020, tânărul a intrat în magazinul în care Chery era casieriță și s-au recunoscut. Așa și-au dat seama că de fapt sunt îndrăgostiți.

Ce spun cei doi despre relația controversată

Deși bărbatul e mai tânăr decât copii lui Cheryl, cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au decis să se și căsătoreadcă.

Acum au o relație neconvențională, dar Cheryl și Quran se bucură că s-au întâlnit unul pe celălalt. Cei doi au și un cont pe OnlyFans, acolo unde pozează în ipostaze provocatoare împreună, pentru fanii lor.

Citește și: Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului

“Chiar dacă e o diferență de vârstă considerabilă, nu ne gândim niciodată la asta pentru că Cheryl are un suflet tânăr. Cred că cea mai mare greșeală e ca lumea să creadă că mă folosesc de ea sau că aștept să fiu trecut în testament”.

“E diferit, e minunat, e foarte atent cu mine și cred că asta se datorează faptului că e mai tânăr decât mine. N-aș fi putut avea aceeași relație cu nimeni altcineva. E foarte sensibil și nu am avut până acum pe cineva așa. Ceilalți erau mereu nervoși, iar el e sensibil în sensul bun pentru că îmi arată că îi pasă”., a spus și Cheryl.

Quran McCain și Cherly McGregor se pregătesc să devină părinți

Quran McCain și Cherly McGregor s-au căsătorit în 2021, iar acum sunt gata să-și mărească familia. Ei susțin că viața lor sexuală este fantastică și au o chimie grozavă, însă preferă să adopte un copil sau să apeleze la ajutorul unei mame surogat.

Citește și: Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei doi

„Preferăm o mamă surogat; cu toate acestea, am văzut o mulțime de oameni care s-au confruntat cu complicații legale mult timp după nașterea copilului. Căutăm o mamă surogat drăguță care este dispusă să semneze un contract pentru a nu avea nimic de-a face cu copilul după ce acesta se naște.”, a declarat McCain pentru Daily Mail și a precizat că nu sunt dispuși să ofere bani pentru o mamă surogat.

De asemenea, se gândesc și la o adopție. Ei spun că doresc un copil biracial pentru a îl face să se simtă ca într-o adevărată familie.

Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului... Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart 38 de ani. Câți ani au femeile din imagine...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x