Antena Căutare

Razbunarea suprema! Si-a transformat banii in lingouri de aur pe care apoi le-a aruncat!

Dupa ce a divortat, un american s-a razbunat pe fosta sotie risipind toata agoniseala de-o viata

Disperat ca ar putea imparti cu fosta sa sotie cei 500.000 de dolari pe care ii adunase cu truda in intreaga sa existenta, un american din Colorado a gasit cea mai ciudata cale de a scapa de aceasta grija.

Dupa pronuntarea divortului omul nostru a cheltuit toate economiile pe mai multe lingouri de aur, pe care ulterior le-a aruncat undeva in apropierea unui hotel. Atunci cand judecatorul a hotarat ca sotul sa-i plateasca fostei consoarte 3000 de dolari pe luna, domnul respectiv a luat decizia finala. A schimbat banii in aur, iar aurul l-a aruncat pentru ca nu cumva femeia sa se bucure de vreun “verzisor”.

Pana la urma excentricul american nu a scapat de arest, acesta asteptand sentinta definitiva in procesul in care fosta sa sotie i la intentat dupa ce a tinut-o captiva mai multa vreme.

Cat despre lingouri, nici urma de ele. Cu siguranta au incaput pe mana unuia dintre cei mai norocosi americani in viata.

Dai un ban, da' stai la cele mai ciudate hoteluri din lume!... Visul gamerilor a devenit realitate! Sud-coreenii au inventat televizorul cu doua fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x