Căpșunele ne plac atât de mult, iar sezonul lor este în toi! Piețele sunt pline de fructele care ne răsfață papilele gustative! Tocmai de aceea, ar fi bine să profiți de această perioadă! O înghețată preparată după o rețetă simplă te va ajuta să fii în centrul atenției și să te încrezi în calitățile tale de gospodină desăvârșită!
E drept, ai nevoie de căpșune înghețate, dar cele proaspete, puse la congelator, au o aromă deosebită față de cele pe care le găsești oricând în supermarketuri!
Ingrediente:
4 cești de căpșune înghețate.
3 linguri de miere.
1/2 ceașcă de iaurt natural.
1 lingură de suc proaspăt de lămâie.
Adaugă căpșunile înghețate, mierea, iaurtul și sucul din lămâie în blender. Mixează 5 minute, pune la rece și poi servește înghețata. Poți păstra înghețata într-un recipient iermetic, în congelator timp de o lună.