Antena Căutare

România a bătut un record de temperatură vechi de 55 de ani! Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi!

România a bătut, azi, un record de temperatură vechi de 55 de ani. Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi, cu mult peste normal.

România a bătut, azi, un record de temperatură vechi de 55 de ani. Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi, cu mult peste normal. Neobişnuit de cald a fost şi în Capitală, dar şi la malul mării.

E o zi care rămâne în istorie drept cel mai călduros 15 februarie. Iar românii au profitat de soare. La munte, pe plajă sau în parcuri, au ieşit la plimbare ca primăvara.

Constanţa, 19 grade celsius. În calendare, februarie e abia la jumătate. În termometre, s-a deschis sezonul de plajă. Apa mării nu depăşeşte 9 grade celsius. Chiar şi aşa, temerarii rezistă. Domnul Costin a înotat minute bune în valurile reci.

Marea Neagră

Şi n-a fost singurul. La Eforie, Marea Neagră s-a transformat în Marea Lebedelor. Sute de păsări albe au plutit graţios pe valuri.

Pe români nu i-a încălzit doar dragostea. Soarele a strălucit toată ziua la malul mării.

Dar cel mai cald a fost în sud, unde termometrele au bătut un record vechi de 55 de ani. 22 de grade celsius au fost în Călăraşi, cu peste 3 grade mai mult decât în 1961. La Cernavodă au fost 22 de grade şi tot atâtea la Olteniţa. În Capitală, cele 21 de grade celsius au depăşit recordul de 17,8 grade din trecut.

Marea Neagră

Iarna călduroasă a păcălit şi ghioceii. Au înflorit deja în Sibiu, unde cele 18 grade celsius au scos mii de oameni în aer liber.

Ghiocei

Sibienii au forţat şi mai mult primăvara şi unii chiar au renunţat la jachete. Iar în parcuri, copiii au umplut parcurile. O vor face şi mâine, pentru că meteorologii au anunţat că următoarele două zile vor fi cel puţin la fel de frumoase. Abia de joi, vremea se răceşte treptat în toată ţara.

A plimbat 3 bunicuţe cu 265 km/h! Reacţia lor este nemaipomenită!... A aflat că iubita l-a înșelat, așa că s-a răzbunat în cel mai crunt mod posibil! „Ești pregătită?” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x