Antena Căutare

Rusoaica asta e senzație! Dacă se machiază și iese pe stradă toți o confundă cu Selena Gomez! Nici tu nu ai face diferența!

O rusoaică a reușit să cucerească tot internetul după ce a demonstrat cât de bine se poate transforma în orice personaj celebru din filme sau desene animate!

O rusoaică a reușit să cucerească tot internetul după ce a demonstrat cât de bine se poate transforma în orice personaj celebru din filme sau desene animate!

Nu ai cum să nu te îndrăgostești Ilona Bugaeva, o puștoaică de 18 ani care se pricepe de minune la machiaj și imitat diferite personaje.

În câteva ore reușește să se transforme atât de bine, încât chiar și fanii înfocați ar putea s-o confunde cu Hermione Granger din seria „Harry Potter”! Cine nu o știe pe celebra vrăjitoare?

Apoi a dus lucrurile la alt nivel și s-a transformat în îndrăgita Elsa din desenul „Frozen”

...sau chiar cu Daenerys din „Game of Thrones”!

Și fiindcă talentul său nu cunoaște limite, Ilona se poate transforma ușor și în celebra artistă Selena Gomez sau Joker din filmul „Suicide Squad”.

Vă puteți imagina reacțiile celor de pe stradă atunci când apare în rolul Selenei Gomez?

Așa cum era de așteptat, fotografiile sale de pe internet au făcut senzație și au devenit virale în toată lumea. Urmărește fotografiile din galeria foto de mai sus ca să vezi și restul personajelor!

O să aibă noroc cu nemiluita în 2018! Acestea sunt zodiile care peste două luni vor avea parte de surprize uriașe!... Gest extrem, făcut de două artiste! Se vor căsători de 24 de ori: "Am vândut tot ceea ce aveam"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x