Antena Căutare

S-a ales cu arsuri grave pe față după ce a mâncat un fruct exotic: „A explodat”

Un bărbat s-a ales cu arsuri de gradul trei pe față, după ce a mâncat un fruct exotic. Experiența din vacanță l-a marcat considerabil.

colaj Thomas Harold Watson pe o barcă, Thomas Harold Watson cu pălărie și o piață de fructe în Mexic Galerie
Un tânăr nu a putut ține doctorul departe cu un fruct exotic | Shutterstock, Facebook

Bucătăria locală este una dintre atracțiile principale în timpul unei vacanțe. Un bărbat a descoperit că nu este atât de bine să se lase dus de valul curiozității.

Citește și: Fructul gustos și sănătos care are gust de carne de porc. Este ingredientul ideal la deserturi sau mâncăruri sărate

S-a ales cu arsuri grave pe față după ce a mâncat un fruct exotic: „A explodat”

Înainte de a consuma anumite alimente este mai bine să te documentezi pentru a evita situațiile neplăcute și chiar periculoase.

Articolul continuă după reclamă

Britanicul Thomas Harold Watson are 28 de ani și este muncitor în construcții. A făcut o pasiune din călătoriile prin lume, astfel că mai tot timpul este plecat să trăiască experiențe noi.

Citește și: Fructul miracol, care se găsește în această perioadă în toată România. Acesta este adevărul despre Kaki!

Tânărul își împărtășește aventurle pe rețelele de socializare, unde iubitorii de călătorii îl urmăresc cu sufletul la gură.

În timpul unei vacanțe în peninsula Yucatan din Mexic, a suferit arsuri de gradul trei pe față. Acesta a mâncat mai multe fructe exotice, printre care și mere de caju, iar a doua zi s-a trezit cu arsuri de gradul trei pe față și pe mâni.

Citește și: Ananasul are proprietăți miraculoase! Ce se întâmplă dacă consumi câteva rondele în fiecare zi. Atenție, însă, cum îl alegi!

Tânărul știa că merele de caju sunt comestibile, dar că au un gust amărui. El a decis să le încerce, filmându-și experiența. A doua zi însă a regretat amarnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea salariu

„Auzisem despre fruct, dar nu l-am încercat niciodată personal, așa că l-am cumpărat, am ieșit la plimbare și am început să mănânc câteva fructe diferite. Poți mânca fructele de mere caju, se presupune că sunt puțin amare.

M-am gândit să-l gust; semăna cu fructul pasiunii. Am mușcat din el şi a explodat imediat. Instantaneu am simțit că un foc îmi străbătea gura. (...) Nu mi-a venit să cred durerea pe care am simţit-o imediat ce am muşcat dintr-un singur fruct”, a declarat el, potrivit unei surse.

Citește și: ”Vederea la mare” păcălește mulți turiști. Cum sunt înșelați frecvent în sezonul estival

Ceea ce nu știa Thomas Harold Watson este faptul că merele de caju conțin cardol și acid anacardic, un amestec caustic, care poate provoca arsuri atunci când intră în contact cu pielea, ceea ce s-a și întâmplat.

„Întotdeauna este bine să mănânci mâncăruri locale, dar cred că este bine să ai și câteva cunoștințe despre ele”, a mai adăugat el.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, din vacanță direct la perfuzii. Ce a pățit vedeta: „Noroc că am un soț care mă susține!”

Tânărul avea fața arsă și scorojită a doua zi, iar pe mâni avea pete. Procesul de recuperare a fost destul de îndelungat și de dureros. Acum britanicul îndeamnă toți curioșii să se documenteze înainte de a consuma orice aliment sau fruct exotic în călătoriile lor.

Cazul incredibil al unui om ai căror părinți erau din specii diferite. Cum arăta acesta... O mai ții minte pe "cea mai frumoasă fetiță din lume"? Cum arată acum Thylane Blondeau, la 23 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x