Antena Căutare

S-a blocat în maşină iar operaţiunea de salvare a fost un spectacol de comedie pentru el. Imaginiile sunt adorabile!

Brandon Emery, de doar un an şi două luni, ar trebui să ţină nişte cursuri despre cum poţi ţine stresul la distanţă în situaţii critice! Asta s-a văzut când a rămas blocat în maşina mamei sale însă nu s-a panicat, ba mai mult, când pompierii au venit să îl scoată, acesta se simţea ca la un spectacol de comedie şi a ras pe toată durata operaţiunii de salvare.

Brandon Emery, de doar un an şi două luni, ar trebui să predea nişte cursuri despre cum poţi ţine stresul la distanţă în situaţii critice! Asta s-a văzut când a rămas blocat în maşina mamei sale însă nu s-a panicat, ba mai mult, când pompierii au venit să îl scoată, acesta se simţea ca la un spectacol de comedie şi a ras pe toată durata operaţiunii de salvare.

Totul a început când mama lui Brandon, Kirsty Green, a uitat cheile în maşină în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj iar fiul sau a rămas în maşină pentru puţin timp. Acesta a apăsat pe butoanele principale ale maşinii şi astfel s-a blocat singur. “Am fost puţin panicată la început, mă întrebăm cum o să-l scot de acolo”, a declarat Kirsty pentru “Daily Mail”. “Din fericire, mai mulţi oameni au venit să mă ajute iar o altă doamnă a sunat la pompieri”. O echipă a ajuns acolo în scurt timp şi au început să lucreze pentru a-l elibera pe micuţ, acesta nu părea să fie deloc panicat ci se bucura de fiecare clipă, nu se putea opri din a râde. Deşi el zâmbea, Brandon i-a îngrijorat pe cei din jur atunci când a găsit două monezi şi a început să le bage în gură. “În momentul acela m-am panicat foarte tare, am crezut că le va înghiţi”, a declarat mama. Atunci pompierii nu au mai lucrat cu grijă şi au spart geamul, astfel au reuşit să îl scoată pe micuţ înainte ca ceva rău să se întâmple.

Totuşi,entuziasmul micuţului şi felul cum făcea faţă situaţiei i-a fascinate pe cei din jur şi le-a transmis starea chiar si pompierilor.

La mulți ani, Prințesa Charlotte! Cum arată fetița ducelui şi ducesei de Cambridge la doi anișori... În sfârşit! S-a creat o sală de fitness ce oferă clase de somn pentru cei mai obosiţi dintre noi, uite cum funcţionează!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x