Antena Căutare

S-a plâns de dureri îngrozitoare de spate, iar după 14 ani a ajuns de urgență la spital! Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor imagistice

O femeie de 41 de ani s-a confruntat ani de zile cu dureri îngrozitoare de spate, iar abia acum, după ce a ajuns de urgență la medic, a aflat care era cauza lor. 

O femeie de 41 de ani s-a confruntat ani de zile cu dureri îngrozitoare de spate, iar abia acum, după ce a ajuns de urgență la medic, a aflat care era cauza lor.

Amy, o femeie în vârstă de 41 de ani, s-a plâns ani de zile de dureri de spate. Nu a avut timp să meargă la spital, așa că le-a îndurat. Până de curând, însă, când a ajuns pe mâinile medicilor, care au descoperit că disconfortul era cauzat de o parte din acul cu care doctorul îi făcuse anestezia pentru cezariană îi rămăsese în coloana vertebrală.

Mama a șase copii, Amy a adus pe lume ultimul prichindel în luna 2003. A născut prin cezariană, la un spital din Florida, iar câteva luni mai târziu, ea a început să se confrunte cu dureri îngrozitoare în zona spatelui.

În urma investigațiilor imagistice pe care le-a făcut de curând, ea a aflat că o porțiune de trei centimetri din acul cu care i se făcuse anestezia epidurală rămăsese în coloana ei vertebrală. Acesta i-a provocat, de-a lungul timpului, leziuni ale nervilor, iar piciorul stâng nu și-l poate folosi la capacitate maximă.

”De fiecare dată când mă mișc, mă plimb sau mă răsucesc, acul se mișcă în coloana vertebrală. Timp de 14 ani, mi-am creat leziuni în coloana vertebrală de la acul acesta care se mișca acolo. Se simte ca o arsură. Ocazional durerea se întinde pe piciorul stâng până la gleznă”, a mărturisit femeia care riscă acum să rămână paralizată.

Conform The Mirror, ea a decis să dea în judecată spitalul din Florida unde i s-a făcut cezariană.

Nu e bășcălie! De sâmbătă, stația spațială ”Tiangong-1” se dezintegrează și cade pe Pământ. Știi ce probabilitate e să-ț... Țara care te supraveghează mai bine decât o făcea Securitatea în România! Uite cât de rapid e să te scaneze!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x