Antena Căutare

S-a spălat pe faţă cu apă caldă şi fulgi de ovăz timp de o săptămână. Cosmeticienii au rămas mască!

Pentru un ten impecabil, fiecare femeie este dispusă să facă eforturi foarte mari: de la achiziţionarea unor cosmetice scumpe până la măşti cu ciocolată sau caviar.

Pentru un ten impecabil, fiecare femeie este dispusă să facă eforturi foarte mari: de la achiziţionarea unor cosmetice scumpe până la măşti cu ciocolată sau caviar. O britanică a făcut ceva diferit: s-a spălat timp de o săptămână cu fulgi de ovăy. Rezultatul a fost peste aşteptări.

Fulgii de ovăz sunt unul dintre ingredientele naturale recomandate pentru îngrijirea pielii, în special dacă ai tenul sensibil.

Beneficiile fulgilor de ovăz sunt date de niște compuși cunoscuți sub numele de avenantramide, care reduc iritațiile și inflamațiile pielii. Totodată, fulgii de ovăz conțin saponine, care sunt responsabile pentru curățarea tenului în profunzime.


Tot cetrebuie să faci este să presari apă caldă peste fulgii de ovăz, apoi să îţi masezi uşor faţa. Vei obține un ten catifelat, cu mai puține riduri și imperfecțiuni.

Sursă: Happy Channel

Ce i-a cerut Kim Kardashian soţului ei, Kanye West. Toată lumea a rămas cu gura căscată!... Delia a dezvăluit suma pe care o scoate din buzunar pentru un concert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x