Antena Căutare

S-a terminat cu minciuna! Acum poți citi gândurile persoanelor din jur! Te vei transforma într-un adevărat maestru!

Cu siguranță ți-ai dorit măcar o dată în viață să poți citi gândurile persoanelor din jur. Acum vei putea face asta, dacă urmezi aceste sfaturi simple. Te vei transforma într-un adevărat maestru!

S-a terminat cu minciuna! Acum poți citi gândurile persoanelor din jur! Te vei transforma într-un adevărat maestru!
Află ce ușor este să-i dai în vileag gândurile

Cu siguranță ți-ai dorit măcar o dată în viață să poți citi gândurile persoanelor din jur. Acum vei putea face asta, dacă urmezi aceste sfaturi simple. Te vei transforma într-un adevărat maestru!

Poți să citești gândurile oamenilor urmărind limbajul corpului!

Limbajul trupului trădează adesea lucrurile pe care le gândim și simțim, fiind cea mai importantă formă de comunicare nonverbală. Poziția corpului, gesturile, mimica, gestica ne pot transmite o mulțime de lucruri despre ce gândește și cum se simte persoana din fața noastră.

Spre exemplu, dacă aceasta se încruntă înseamnă că este nervoasă, stresată, îngândurată, preocupată. Dacă se uită în jur, persoana din fața ta este plictisită de conversația pe care o porți cu ea și se gândește la altceva. Brațele și palmele deschise înseamnă disponibilitate, în timp ce brațele încrucișate înseamnă indisponibilitate, dezaprobare sau respingere.

Fii atent la respirație!

Persoanele care respiră profund sunt relaxate, în timp ce cele care respiră superficial sunt preocupate de anumite lucruri. Dacă respiră sacadat, sunt nervoase, ceea ce s-ar putea traduce prin faptul că aceste persoane nu vor ca tu să afli anumite lucruri. Dacă cel din fața ta are o respirație relaxată, acest lucru înseamnă că este calm și nu are nimic de ascuns.

Dacă urmezi acești pași simpli atunci vei decoperi ce gândește persoana de lângă tine

Privește persoana în ochi!

Știi deja celebra zicală “Ochii sunt oglinda sufletului”. Este adevărat, ochii pot dezvălui o mulțime de lucruri. Pupila este cea care trădează ce se întâmplă în mintea unui om. Există studii care susțin că atunci când o persoană gândește foarte mult și intens, pupila se dilată. Când creierul este suprasolicitat, pupila se contractă.

Când întâlnești o persoană pentru prima dată, pupila ei este dilatată. Ca să-ți dai seama dacă aceasta este interesată de tine, urmărește ce se întâmplă cu pupila ei – dacă nu prezinți interes pentru ea, pupila ei se va dilata mai mult, apoi se va micșora. Dacă pupila rămâne dilatată pe tot parcursul întâlnirii cu tine înseamnă că ai stârnit interesul respectivei persoane.

Fii atent la voce!

Tonul vocii, ca și viteza cu care vorbește o persoană sunt foarte revelatoare pentru ce gândește sau simte aceasta. Ritmul lent al vocii indică faptul că persoana este calmă, în timp ce ritmul accelerat indică, evident, că avem de-a face cu o persoană nervoasă. Totodată, este important să sesizezi și dacă persoana din fața ta accentuează anumite cuvinte.

Află aici mai multe detalii despre cum poți citi gândurile cuiva!

A găsit o bucată de marmură, dar când a privit atent a văzut o minune dumnezeiască! Acum e mai bogat cu 90 de milioane d... Atenţie, Berbeci şi Gemeni! Veţi avea o zi tensionată! Horoscopul pentru 29 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x