Antena Căutare

Palestinienii obligați să atace „toți evreii pe care îi puteți ataca, peste tot în lume, și să-i ucideți"

Oficiali israelieni și palestinieni au condamnat declarațiile lui Hamad, un membru al Hamas din Fâșia Gaza. Acesta a cerut palestinienilor să ucidă toți evreii.

Oficiali israelieni și palestinieni au condamnat declarațiile lui Hamad, un membru al Hamas din Fâșia Gaza. Acesta a cerut palestinienilor să ucidă toți evreii.

"Dacă blocada nu este ridicată, ne vom detona în fața dușmanilor noștri, cu voia lui Dumnezeu", a declarat Fathi Hamad, membru al Hamas, care controlează Fâșia Gaza.

"Șapte milioane de palestinieni din străinătate, gata cu pregătirile! Aveți destui evrei cu voi, peste tot unde sunteți. Trebuie să atacați toți evreii pe care îi puteți ataca, peste tot în lume, și să-i ucideți", a spus acesta.

De peste 10 ani, Israelul impune o blocadă strictă teritoriului cuprins între Mediterană, statul evreu și Egipt. Loc unde trăiesc aproape două milioane de palestinieni, în condiții precare.

„Aceste afirmații nu reflectă poziția oficială a Hamas și politica sa pe care a decis-o și a aplicat-o cu consistență, potrivit căreia suntem în conflict cu ocupanții (israelieni) care ocupă teritoriile noastre și care profanează locurile noastre sfinte, și nu cu evreii din lume sau cu iudaismul în calitate de religie" , a declarat o organizație paramilitară palestiniană islamistă, Hamas.

Eclipsă parțială de lună în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la aselenizare... BAC: A făcut contestație după ce a fost notat cu 5,70. Doi profesori au fost pedepsiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x