Antena Căutare

Premiera mondiala la Cluj: Sare cu parasuta, in tandem, apoi aterizeaza cu o parapanta

Spectacol inedit, ieri, in judetul Cluj. Un barbat a sarit in tandem cu un parasutist din avion, iar apoi s-a desprins de acesta si a aterizat cu o parapanta. Acrobatia este foarte dificila si extrem de periculoasa, dar cei care au facut-o spun ca a meritat.

Calin Pop practica parapantismul de 8 ani, iar de 2 ani si-a transformat pasiunea intr-o sursa de venit. El s-a stabilit in Nepal, unde practica turism cu parapanta, iar acum a venit isa-si petreaca concediul in tara.

In loc sa se relaxeze, Calin l-a convins pe un prieten parasutist sa realizeze impreuna un salt in premiera. Cei doi au sarit in tandem din avion, legati unul de celalalt, insa, la scurt timp, Calin s-a desprins de amicul lui si si-a continuat drumul spre pamant cu ajutorul parapantei.

sursa foto: hepta.ro

A accidentat 11 oameni, dar i-a impresionat pe politisti cu varsta lui... Cel mai mic catel din lume s-a nascut la Londra. Vezi cat cantareste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x