Antena Căutare

Nici Moş Crăciun nu este aşa iubit! FOTOGRAFIA ISTORICĂ adorată de milioane de copii din toată lumea!!

Cei doi au devenit personajele unui desen animat cunoscut în întreagă lume şi pe care copiii din toate colţurile planetei îi recunosc de la distanţă.

Cei doi au devenit personajele unui desen animat cunoscut în întreagă lume şi pe care copiii din toate colţurile planetei îi recunosc de la distanţă.

Va vine să credeţi sau nu, copilaşul din imagine se numeşte Christopher Robin, iar ursuleţul pe care-l ţine-n braţe că pe propriul frate are un nume cunoscut pe toate meridianele: Winnie.

Istoria celor doi a inceputt în anul 1926, atunci când A. A. Milne a scris câteva povestioare dedicate fiul sau Cristopher Robin şi jucăriei sale preferate, ursuleţul Winnie. Atât de mult au fost adorat de copii aceste scriei, încât au devenit peste noapte iubiţi în lumea-ntreagă. 30 de ani mai târziu, cele două personaje ajung în posesia marelui Walt Disney, care cumpără drepturile pentru cărţile apărute şi transformă poveştile în desene animate.

Benzile lui Disney sunt difuzate şi acum cu acelaşi succes.

Sursă: Observator.tv

Video. Aşa faci simplu şi rapid o cutie de cadouri specială. Ai nevoie de carton şi de un CD... Puiul acesta e surd și aude vocea mamei pentru prima oară! Reacția bebelușului a uimit întreaga planetă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x