Sărbători triste pentru românii plecați în străinătate: "Am stat singur între patru pereți, uitându-mă la alții cum îşi petrec Crăciunul alături de familie şi gândindu-mă la copii şi la nevastă"

Copii rămaşi singuri şi părinţi plecaţi peste hotare. Este realitatea zilelelor noastre. O realitatea care lasa România, de la an, la an, mai goală şi destrama familii, pentru bani.

Copii rămaşi singuri şi părinţi plecaţi peste hotare. Este realitatea zilelelor noastre. O realitatea care lasa România, de la an, la an, mai goală şi destrama familii, pentru bani.

Nevoile îi împing pe oameni să plece de lângă familiile lor, pentru a reuşi să le asigure un trai mai bun, cu preţul depărtării. Este şi cazul unui român, care, în noaptea de Crăciun, a trăit cel mai greu moment.

"Poate suntem mulți care am petrecut crăciunul singuri între patru pereți fără prieteni, fără o mică distracţie în familie dar asta este viaţa noastră în străinătate. Eu am petrecut singur între patru pereți închis în casă uitanduma la alții cum îşi petrec crăciunul alături de familie, şi de prieteni şi gândindu-mă la copii şi la nevastă care şi ei la fel au petrecut crăciunul exact la fel ca mine uitându-ne unul la altul şi zicând cât mai pute suferi despărţirea asta unul de altul.

Azi a fost cea mai neagră zi din viața mea să stau singur să nu am un prieten care măcar o singură ceaşca de cafea să o sevim împreună. Asta este viața noastră eu departe soţia copii în țară singuri unul de altul. Crăciun fericit în continuare care aţi ptrecut şi petreceţi alături de famile. Şi nu uitaţi că oriunde ne vom afla chiar dacă e crăciun, revelion etc şi nu suntem în țară alături de cei dragi, ganditiva ca cineva de sus e cu noi mereu, indiferent de situaţia în care ne aflăm.

Crăciun fericit fraţilor incontinuare şi nu uitați că toţi suntem ca şi fraţi şi avem acelaşi sânge e sângele nostru care nu trebuie pierdut şi nu trebuie dat nimănui, suntem făcuţi unul pentru altul şi trebuie să îndeplinim poruncile părinţilor noştri ce nea învățat de mici. Sărbători fericite!"

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri