Antena Căutare

Sarutul intre doua tinere, la un miting anti-gay, ar putea deveni fotografia anului!

La protestul anti-gay din Franta, un fotograf AFP, a surprins o imagine "de milioane"... de accesari. Sarutul intre doua fete a incins o lume intreaga si ar putea intra in cursa pentru Fotografia Anului.

Sarutul intre doua tinere, la un miting anti-gay, ar putea deveni fotografia anului!
| Captura france24.com

Fotografia lui Gerard Julien, de la AFP, a devenit virala in mai putin de 24 de ore. Doua femei se saruta pasional in mijlocul manifestantilor furiosi, in semn de solidaritate pentru comunitatea gay.

Militantii francezi sustin ideea ca un copil are nevoie de o mama si un tata, iar protestul s-a intitulat chiar asa: "Un tata, o mama". Una dintre protagonistele sarutului, Julia Pistolesi (17 ani), a descris momentul pe Twitter ca fiind: "plin de emotie", multumind celor care au raspandit imaginea.

Atat Julia, cat si partenera ei, Auriane, 19 ani , nu sunt, de fapt, gay, lucru marturisit mai tarziu pentru site-ul francez Tetu, afirmand ca a fost "un gest de solidaritate, curat si simplu". Francezii au denumit sugestiv poza lor ca fiind : "Sarutul Marsiliei".

Fotografia a primit peste 21.000 de like-uri si 10.000 de share-uri pe pagina de Facebook HuffPost France.

Comentariile de pe pagina de Facebook arata de ce fotografia a devenit virala: "Iubirea e mai puternica decat ura", a scris un utilizator. "Ele sunt minunate", scrie altul.

Gérard Julien, fotograful care a realizat fotografia, scrie pe blogul AFP: "Toata lumea a fost surprinsa de gest. Protestatarii erau in stare de soc".

"Urmasa" lui Mozart! O fetita de sapte ani si-a compus propria sonata... Harap Alb a devenit erou de benzi desenate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x