Antena Căutare

Te întrebi de ce li se spune „balene ucigașe”? Privește! Șase orci, atac feroce asupra unei balene albastre uriașe! Au devorat-o! - Foto

Momentul dramatic în care șase orici au atacat o balenă albastră uriașă, demonstrând că își merită numele de „balene ucigașe”, a fost surprins în mai multe imagini terifiante.

Te întrebi de ce li se spune „balene ucigașe”? Privește! Șase orci, atac feroce asupra unei balene albastre uriașe! Au devorat-o! - Foto Galerie
Foto: Magnus

Momentul dramatic în care șase orici au atacat o balenă albastră uriașă, demonstrând că își merită numele de „balene ucigașe”, a fost surprins în mai multe imagini terifiante.

Balena albastră, ce măsura aproximativ 18 metri, s-a luptat timp de 30 de minute cu cele șase orice, dar a fost doborâtă, pe coasta de sub a Australiei.

După atacul feroce, din 21 martie, alte 50 de balene ucigașe s-au alăturat pentru a se bucura de „festin”, timp de șase ore.

Aceasta este cea de-a doua oară când o luptă dată de o balenă albastră adultă este documentată în toată lumea, și pentru prima dată când se întâmplă în ape australiene.

Orcile sunt mamifere marine care pot atinge 10 metri lungime și o greutate de circa 7 tone. Acestea călătoresc deseori în grupuri și au fost observate vânând chiar și rechini mari.

Cu o lungime de pâmă la 30 de metri și cu o masă corporală de peste 170 tone, balena albastră este cel mai mare animal cunoscut că ar fi existat vreodată.

Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns! „Te veghez de aici în fi... Adevărata Moby Dick și-a făcut apariția! O balenă albă extrem de rară a fost filmată. „A fost un vis împlinit să o văd” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x