Antena Căutare

S-au născut ca să facă scandal! Aceste zodii caută doar să nască furtună în jur! Păzește-te de ele!

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că unele persoane s-au născut pentru a naște furtună și pentru a stârni mereu conflicte. 

S-au născut ca să facă scandal! Aceste zodii caută doar să nască furtună în jur! Păzește-te de ele! Galerie
Tu ce zodie ești?

Chiar dacă pare greu de crezut, se pare că unele persoane s-au născut pentru a naște furtună și pentru a stârni mereu conflicte.

Fecioară

Fecioara este una dintre zodiile care nu pot să tacă atunci când au ceva de spus, însă le place și să intre în mintea oamenilor, pentru a afla ce gândesc. Analitice și competitive, Fecioarele colectează sentimente negative față de persoanele care le pun în dificultate sau care dau dovadă de o inteligență mai mare decât a lor.

Asta le face să acumuleze frustrări și să nu „ierte” pe nimeni, pentru că astfel se mai detensionează. De cele mai multe ori Fecioarele trimit săgeți otrăvitoare către aceste persoane, lucru prin care „reușesc” să-și facă dușmani. Nu le interesează însă, pentru că asta le face să se simtă cel mai bine.

Cele trei zodii care vor avea succes total în 2016! Tu te numeri printre norocoși?

Sunt persoane conflictuale, care nu ratează ocazia de a înțepa pe cineva.

Scorpion

Scorpionul este specialist în a naște conflicte. Acestea îl hrănesc, îl fac să meargă mai departe și îl fac să-și dea seama care sunt punctele slabe și punctele purternice ale oamenilor, potrivit unica.ro.

Reprezentantul acestei zodii seamănă furtună, dar nu culege energiile negative, ci triază alianțele. Astfel că își poate da seama care sunt oamenii puternici, de care are nevoie să se înconjoare.

Îi pasă prea puțin de consecințele pe care le au discuțiile, certurile pe care le creează în urma înțepăturilor sale.

Au săpat şi au găsit o ladă misterioasă! Când au deschis-o au încremenit! Nu le-a venit să creadă ce se afla în interior... „De fiecare dată când te cațeri pe aceste stânci ai impresia că te atingi cu trupul de moarte”! Și totuși, acești copii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x