Antena Căutare

Scandal la gradinita: semnul din nastere al unei fetite, sters in Photoshop

Parintii unei fetite din Marea Britanie au ramas uimiti dupa ce fotograful care i-a facut portretul la gradinita i-a acoperit un semn din nastere in Photoshop.

Omnee, in varsta de doi ani, are in zona buzei superioare o pata violet, care se vedea in pozele pe care cei de la studioul foto le-au aratat parintilor inainte sa fie printate. Surpriza a venit in momentul in care familia a primit fotografiile.

Nikki Allan, mama copilului, a declarat pentru Daily Mail ca este dezgustata de modificarea imaginii fetitei sale. Femeia considera ca fotograful nu era o persoana in masura sa judece daca cea mica este perfecta sau nu.

Cei de la studioul foto au declarat ca acoperirea semnului din nastere este rezultatul unei erori umane. Au existat probleme si cu portretele altor copii de la aceeasi gradinita. Unii dintre ei, care aveau ochii albastri, au aparut in poze cu ochii caprui.

Foto: James Millar

FOTO! Vezi rochia confectionata din 4000 de pliculete de ceai!... FOTO! Vezi expozitia inedita de sculpturi din plante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x