Antena Căutare

Se apropie weekend-ul, iar norocoşii zodiacului sunt scorpionii! Horoscopul de vineri, 5 august

Gemenii vor pleca într-o călătorie cu familia. Au aşteptat cu nerăbdare acest moment, aşa că vor profita din plin şi se vor distra pe cinste.

Berbecii sunt pe cale să înceapă o nouă etapă în viaţă. Bat la uşă multe evenimente importante. Răbdarea este cheia succesului!

Taurii vor fi în centrul atenţiei, umorul lor va fi molipsitor, aşadar se anunţă o zi în care distracţia va da tonul.

Gemenii vor pleca într-o călătorie cu familia. Au aşteptat cu nerăbdare acest moment, aşa că vor profita din plin şi se vor distra pe cinste.

Racii vor avea o zi bună pe plan financiar. Asta nu inseamnă că vor pica banii din cer, dar vor reuşi să-şi achiziţioneze tot ce şi-au dorit.

Va fi greu să să ţineţi pasul cu leii. Sunt în mare formă şi puşi pe fapte măreţe. Vor avea nenumărate reuşite.

Nativii fecioară îmbină plăcutul cu utilul. Vor lucra la un proiect de creaţie alături de un prieten. Vor râde, se vor distra, iar la final, succesul acestuia este garantat.

Balanţele au aşteptat cu nerăbdare acest sfârşit de săptămână. Se pregătesc de o călătorie în familie.

Şi scorpionii îşi pregătesc bagajele pentru o călătorie alături de persoana iubită. Astrele sunt de partea lor, aşa că ar fi bine să profite din plin de fiecare moment.

Săgetătorii simt nevoia să facă o schimbare majoră în viaţa sentimentală. Nu trebuie să stea pe gânduri, ci doar să-şi asculte inima.

Capricornii vor fi foarte apreciaţi la locul de muncă de catre şefi, însă.colegii nu vor fi prea încântaţi de acest lucru. Ar fi bine să nu dea atenţie zvonurilor neîntemeiate.

Vărsătorii vor lăsa deoparte activităţile profesionale şi îşi vor dedica timpul familiei. Amonia va fi nelipsită.

Nativii peşti vor vedea doar partea frumoasă a lucururilor. Iar spre seară, să se aştepte la surprize plăcute din partea unor persoane dragi.

Cel mai mare secret al omenirii a fost scos la iveală. Specialiștii au stabilit cum arăta Iisus în realitate!... Sfârșitul este mai aproape decât am crezut?! Luni, omenirea își va termina resursele regenerabile într-un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x