Antena Căutare

Se vor întâlni în ceruri! A murit bărbatul care şi-a vegheat 20 de ani soţia la cimitir

Rocky Abalsamo a stat timp de 20 de ani, zi de zi, lângă mormântul soţiei sale! Indiferent de vreme, din 1993 a venit în permanenţă lângă persoana pe care a iubit-o din tot sufletul

Rocky Abalsamo a stat timp de 20 de ani, zi de zi, lângă mormântul soţiei sale! Indiferent de vreme, din 1993 a venit în permanenţă lângă persoana pe care a iubit-o din tot sufletul!

Au fost căsătoriţi timp de 55 de ani până ca ea, Julia Echeverria Abalsamo, să părăsească această lume. Numai că povestea lor de iubire adevărată avea să continue şi după moarte. Din momentul înmormântării, Rocky a venit în fiecare zi la cimitir. N-a vrut s-o lase singură şi n-a făcut-o niciodată.

N-a ţinut cont de vreme şi în fiecare zi a mers să-i stea alături! Venea dimineaţa şi pleca seara, când se închidea cimitirul. "Ea e o parte din mine. Când sunt aici, mă simt mai bine. Nu bine, mai bine", a spus Abalsamo pentru Boston Globe, citat de evz.ro, în 2000!

La 97 de ani, americanul s-a dus Dincolo, să-şi reîntâlnească sufletul pereche. Va fi înmormântat în stânga soţiei sale, partea pe care obişnuia să stea în momentul în care cei doi se plimbau.

Şi credeaţi că iubirea adevărată nu există?

VIDEO interzis celor sensibili! Cum arată cea mai urâtă creatură din lume... Gemenii și săgetătorii au noroc la bani: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x