Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Și-au înșelat iubitele și au vrut să scape basma curată! Fotografiile i-au dat de gol: „Arăți bestial, dar de când...”

Au folosit Facebook-ul pentru a-și înșela iubitele. Erau convinși că vor scăpa basma curată, dar aceste fotografii i-au dat de gol în fața tuturor!

Au folosit Facebook-ul pentru a-și înșela iubitele. Erau convinși că vor scăpa basma curată, dar aceste fotografii i-au dat de gol în fața tuturor!

Iată cum o singură fotografie poate duce la despărțire!

1. Cum să te lași fotografiat, la bustul gol, de amantă?! Fotografia a ajuns pe Twitter, unde a fost descoperită de iubita înșelată. Femeia a repostat imaginea, cu desscrierea: „Acel moment când te uiți prin newsfeed-ul de la Twitter și își vezi iubitul dezbrăcat lângă o străină!”

2. Soții infideli nu sunt în siguranță nici în tren! După ce a fost nevoită să suporte poveștile despre amante și soții prea naive, o pasageră i-a fotografiat pe lăudăroși.

„Dacă sunteți soțiile acestor indivizi, să știți că a trebuit să le suport poveștile despre amante și despre cum voi, soțiile, sunteți prea naive să vă dați seama că sunteți înșelate.”

3. Amanta trebuie și ea cucerită, nu? Un ghinionist a ieșit în oraș cu o altă femeie. Doar că, în loc să caute un restaurant la departe de casă, a nimerit la câteva mese distanță de cea mai bună prietenă a iubitei sale oficiale. Femeia și-a scos imediat telefonul, l-a fotografiat și a postat imediat imaginea pe internet: „Iubitul prietenei mele a uitat că are o femeie acasă și umblă cu parașute prin oraș!”

4. Să nu credeți că femeile sunt mai abile când vine vorba de ascuns relații interzise! A crezut că sigur va scăpa basma curată, dacă îi trimite soțului ei fotografii sexy din camera de hotel în care era cazată în timpul unei deplasări pentru locul de muncă. Toate bune și frumoase, dar un detaliu a dat-o de gol. „Arăți bestial, dar de când ai început să porți ghete de bărbați?”