Antena Căutare

Șoferii au văzut o mașină cu șuvițe de păr uman ieșind din portbagaj. Polițiștii au venit să verifice și a urmat ceva incredibil

Câțiva șoferi au avut parte de momente de panică atunci când au văzut cum din portbagajul unei mașini ies șuvițe de păr uman. Poliția a fost alertată și, când au ajuns la casa proprietarului, oamenii legii au avut parte de o surpriză de proporții.

imagine cu mana unei femei care deschide un portbagaj Galerie
Imaginile au fost publicate pe TiKTok și au devenit virale | sursa foto: Shutterstock

Deși pare desprinsă dintr-un scenario de film de la Hollywood, povestea este una cât se poate de reală. Câțiva șoferi s-au speriat atunci când au observat în trafic cum din portbagajul unei mașini ies șuvițe de păr uman. Unii dintre ei au alertat poliția, însă oamenii legii au descoperit ceva cu totul și cu totul neașteptat când au încercat să facă o anchetă.

Șoferii au văzut o mașină cu șuvițe de păr uman ieșind din portbagaj. Au sunat la poliție și au anunțat o răpire, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie recent. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită pe TikTok și imaginile au devenit virale, făcând rapid înconjurul lumii.

Melita s-a speriat din plin atunci când, într-o zi, la ușa ei au apărut nilte polițiști care i-au spus că oameni din trafic și din cartier au raportat un incident neobișnuit Potrivit martorilor, din portbagajul mașinii pe care o conducea doamna se vedeau șuvițe de păr uman și asta i-a făcut pe mulți să creadă că este vorba despre un caz de răpire.

Citește și: Un bărbat s-a enervat atunci când a văzut că un șofer a parcat pe linie, fix între două locuri de parcare. Cum s-a răzbunat

La ușa femeii și-au făcut apariția polițiștii, care au încercat să afle detalii despre cele întâmplate.

„Bună ziua, ce faceți? Urmează să vă spunem ceva incredibil. Am primit un apel, oamenii sunt îngrijorați. Sunteți cumva hairstylist?”, a fost întrebarea pusă de unul dintre oamenii legii.

Femeia i-a privit uimită și a început să se îngrijoreze atunci când a văzut că este luată la întrebări. A spus că nu are o astfel de meserie și a încercat să își dea seama ce se întâmplă. Polițistul i-a spus că șuvițe de păr uman atârnă din portbagajul mașinii ei, lucru ce a fost raportat de oameni din cartier și de șoferi din trafic.

Speriată, doamna cu pricina a spus că este peruca ei și a alergat cptre mașină, ca să își demonstreze nevinovăția. Acesta a fost momentul în care polițiștii au început să râdă în hohote, înțelegând ce anume s-a întâmplat, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile cu această neobișnuită întâmplare au fost apoi publicate pe TikTok și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții. Filmulețul a adunat aproximativ optzeci de mii de vizualizări în mediul online și numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume.

„Am întârziat la programarea de la salon, mi-am aruncat peruca pe fugă în portbagaj, fără să mă uit cu atenție la ceea ce am făcut”, a mărturisit femeia în vârstă de 30 de ani, au infromat cei de la dailystar.co.uk.

„Chiar mă întrebam de ce mă claxonează lumea în trafic”, a mai completat doamna.

O studentă a renunțat la haine și s-a cățărat pe munte, unde s-a pozat în ipostaze fierbinți. La ce facultate a studiat... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești antilopa din fotografie? Unde se află animalul, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x