Antena Căutare

Spectacol fascinant pe cer! Un „avion fantomă” format din 800 de drone a șocat mii de oameni - VIDEO

Opt sute de drone s-au reunit pentru a crea un „avion fantomă” pe cer, într-un afișaj care amintește de artificiile lui Gandalf din „Shire”. Vizitatorii Convenției de Zbor Nanchang din 2019 au fost incântați de un skyscape maiestuos de drone strălucitoare, creând ceea ce pare a fi un avion cu elice și un avion de luptă.

Spectacol fascinant pe cer! Un „avion fantomă” format din 800 de drone a șocat mii de oameni - VIDEO Galerie
Avion fantomă

Coregrafia spectaculoasă a fost doar o parte a convenției, un eveniment industrial conceput pentru a arăta cele mai noi evoluții din China în domeniul aviației, călătoriilor spațiale și tehnologiei dronei. Videoclipul, postat de Xinhua sâmbătă, 16 noiembrie, de la ceremonia de închidere a convenției, a arătat avionul „fantomatic” care se reflectă în apă.

Peste 100 de aeronave din China și din alte țări au fost expuse la convenție, atât militare cât și comerciale, de la biplane venerabile la avioane de vânătoare moderne. Yin Meigen, membru al Comitetului permanent provincial Jiangxi și secretar al Comitetului municipal al partidului Nanchang, a declarat în timpul ceremoniei de deschidere că această convenția de zbor este prima expoziție globală la nivel înalt pentru aviație, care a avut loc în provincia Jiangxi.

Spectacol fascinant pe cer! Un „avion fantomă” format din 800 de drone a șocat mii de oameni - VIDEO

Spectacol pe cer

Meigen a explicat că scopul convenției a fost acela de a promova dezvoltarea de înaltă calitate a industriei aviației Nanchang, contribuind la stimularea investițiilor și la creșterea industriei aviației în China, conform The Daily Star.

Datorită reputației crescânde pentru cercetarea și dezvoltarea aviației, se speră că această convenția va contribui la creșterea dezvoltării industriei avioanelor în plină expansiune din Jiangxi, precum și la prosperitatea pieței aviației. Potrivit lui Meigen, „Visul de aviație al lui Jiangxi are o semnificație imensă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O partitură originală a lui Mozart, vândută la Paris pentru 372.500 de euro... Controversă în presă legat de dezbaterea organizată de echipa lui Iohannis: Rolul jurnaliştilor este de a pune întrebări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x