Antena Căutare

Spune în ce zi te-ai căsătorit ca să afli cum va fi mariajul tău! Semnul zodiacal sub care ai spus “DA!”, mai important decât îţi poţi închipui

Orice femeie visează încă de mică la nuntă perfectă. Totul trebuie să fie foarte bine organizat: de la rochia de mireasă până la aranjamentele florale. Dar te-ai gândit vreodată ca ziua în care alegi să te căsătoreşti este extrem de importantă pentru viitorul tău?

Orice femeie visează încă de mică la nuntă perfectă. Totul trebuie să fie foarte bine organizat: de la rochia de mireasă până la aranjamentele florale. Dar te-ai gândit vreodată ca ziua în care alegi să te căsătoreşti este extrem de importantă pentru viitorul tău?

Nunta în Berbec (21 martie -19 aprilie)
Cuplurile căsătorite sub acest semn zodiacal vor păstra mereu relația proaspătă, vor fi capabile să evite rutina și să condimenteze viața sexuală. Vor întâmpina câteva mici piedici de-a lungul anilor, însă le vor înfrunta cu mult curaj.

Nuntă în Taur (20 aprilie - 20 mai)
Pe măsură ce trec prin viață împreună, cuplurile căsătorite sub semnul Taurul se vor suda mai mult și vor fi din ce în ce mai fericite împreună. Cu toate astea, vor lupta permenanent să nu se despartă. Iubirea va triumfa numai dacă vor ști să improvizeze și să introducă elemente de varietate în viața lor.

Nuntă în Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Căsătoria în Gemeni va fi caracterizată printr-o bună comunicare între parteneri, pe ambele niveluri: verbal și fizic. Vor fi și momente însă, în care cuplurile vor avea de luat decizii dificile, una dintre ele fiind și cea privind mariajul lor. Iubirea este singura care va dicta soluția.

Nuntă în Rac (21 iunie - 22 iulie)
Cuplurile căsătorite în zodia Rac sunt de multe ori mai preocupate de problemele de serviciu, de casă, de copii sau de prieteni, decât de relația lor. Secretul pentru a menține vie flacăra pasiunii este de a găsi timp și doar pentru ei doi.

Nuntă în Leu (23 iulie - 22 august)


Cei căsătoriți în zodia Leu sunt oameni mândri, preocupați de aparențe, care vor face tot posibilul să aibă un mariaj perfect, nu neapărat din dragoste, ci din dorința de a demonstra lumii cât sunt de fericiți de alegerea făcută. Rezultatul poate fi unul benefic și pentru cuplu.

Nuntă în Fecioară (23 august - 22 septembrie)
O căsătorie sub semnul Fecioară va fi caracterizată de simțul datoriei, care susține iubirea și pasiunea dintre doi oameni. Atunci când este vorba de angajamentul făcut pentru întreaga viață, fiecare va face tot posibilul să nu-l încalce și să îl susțină pe celălalt, la bine și la rău, cum au jurat la Biserică.

Nuntă în Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Mariajul în zodia Balanță va fi, probabil, marcat de numeroase discuții și controverse între partenerii de viață; dar controversele pot fi întotdeauna soluționate cu înțelegere și compromisuri din partea soților.

Nuntă în Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În viață, cuplurile căsătorite în Scorpion vor dori să petreacă foarte mult timp împreună, de aceea ideea de a avea un copil nu încolțește prea curând în mințile soților. Dacă trece de primii 3-4 ani, căsnicia are șanse să fie una dintre cele mai trainice.

Nuntă în Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


O căsătorie sub Săgetătorul va da naștere unei familii care este mereu gata de aventură - de la drumeții prin Himalaya, până la mers cu cei mici cu cortul la pescuit. Cu așa o viață plină de neprevăzut, mariajul are toate șansele să fie unul de invidiat.

Nuntă în Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cuplurile căsătorite în Capricorn pot părea nefericite din exterior, însă relația lor este una mult mai profundă decât ce pot oamenii să priceapă. Există, însă, mari șanse ca mariajul să nu facă față primilor ani, care sunt și cei mai dificili, de altfel.

Nuntă în Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Pentru cuplurile căsătorite sub acest semn va fi destul de greu să nu se certe măcar în noaptea nunții. Dar asta nu înseamnă că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, ci doar că noțiunea de „liniște“ este interpretată diferit de ei.

Nuntă în Pești (19 februarie- 20 martie)


Cei căsătoriți sub Pești poate fi visători, dar toată lumea va admira capacitatea lor de a face față cu brio tuturor problemelor vieții.

Credincioșii s-au speriat când au văzut minunea! Statueta lui Iisus a deschis ochii chiar în timpul slujbei! (VIDEO)... Imagini inedite de la cea mai tare nuntă! Suspendați la 180 de metri înălțime, într-un hamac, doi tineri și-au spus &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x