"Star Wars" s-a auzit, LIVE, într-o altfel de interpretare. A fost spectacol TOTAL la București

V-aţi gândit vreodată cum ar fi dacă aţi vedea filmul dumneavoastră preferat în cinematograf, iar coloana sonoră a acestuia să fie interpretată. live?

V-aţi gândit vreodată cum ar fi dacă aţi vedea filmul dumneavoastră preferat în cinematograf, iar coloana sonoră a acestuia să fie interpretată live?

Ei bine, de acest nou concept au avut parte, seara trecută, spectatorii seriei Star Wars care s-au bucurat să vizioneze episodul "A new Hope", pe muzica interpretată de Orchestra Simfonică Bucureşti. Spectacolul a avut loc la Sala Palatului din Capitală, acolo unde s-au strâns mii de fani ai lui Luke Skywalker şi Darth Veider.

Conceptul presupune proiecţia filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba română şi cu muzica interpretată, integral, live, de membrii Orchestrei Simfonice. Ideea pare să prindă din ce în ce mai bine şi la noi.

Mari împătimiţi ai seriei Star Wars, copiii s-au bucurat cel mai mult de atmosfera inedită în care au putut să-şi vadă personajele preferate.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri