Căutare Live

Studiu: Barbatii vor ca fustele scurte si decolteurile sa fie INTERZISE la birou

Un studiu efectuat recent scoate la iveala dorinte mai putin cunoscute de-ale barbatilor. Se pare ca, in ciuda ideilor preconcepute, cei mai multi dintre masculii care lucreaza intr-un birou nu-si doresc colege pasionate de fuste scurte, decolteuri sau imprimeuri tip leopard. Nu de alta, dar le scade productivitatea…

Cei mai multi dintre barbati isi doresc, cu tarie, ca tinutele provocatoare sa devina istorie. Cel putin la birou. La fel sta situatia si cu pantalonii mulati sau imprimeurile de leopard. Motivele acestor “dorinte ascunse” sunt usor de inteles: atunci cand vede o femeie atragatoare, muncitorul de rand se transforma in Don Juan. Iar productivitatea si cheful de viata nu fac casa buna.

Conform Daily Mail, circa 50% dintre barbati s-au pronuntat impotriva pantalonilor mulati (si scurti), 41% impotriva bluzelor transparente (!), 39% impotriva fustelor scurte si 38% impotriva decolteurilor. Din fericire, sau din pacate, studiul a luat in calcul doar dorintele britanicilor.

In Romania, desi productivitatea oricum nu se ridica la valorile vest-europene, nimeni nu s-a plans. Pentru moment.

foto: Hepta.ro

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri